Tragiška nelaimė A1 kelyje: motociklas mirtinai sužalojo pėsčiąją | Kas vyksta Kaune

Tragiška nelaimė A1 kelyje: motociklas mirtinai sužalojo pėsčiąją dar papildyta

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Šeštadienio vakarą vienas po kito fiksuoti du eismo įvykiai. Po nelaimės Varnių gatvėje pranešta apie mirtimi pasibaigusį susidūrimą A1 Kaunas-Vilnius kelyje.

„Labai baisu išvažiuojant iš Kauno į Vilnių, ties Eigulių nusukimu. Žmonės ant kelio guli, tarnybų daug. Pamačiau du žmones gulinčius, vieną ant neštuvų guldė, kitą, rodos, reanimavo. Arba pėsčiuosius partrenkė, arba motociklininkai”, – apie 20.27 val. informavo skaitytoja.

Kaip pranešė Policijos departamentas, balandžio 30 dieną apie 19.55 val. Kaune, Islandijos pl., kelyje A1 Kaunas-Vilnius, motociklas, vairuojamas vyriškio, partrenkė ir mirtinai sužalojo į kelio važiuojamąją dalį išėjusią pėsčiąją moterį.

Pareigūnų duomenimis, motociklo vairuotojas sunkios sveikatos būklės išvežtas į ligoninę.

„Kas vyksta Kaune” primena, kad beveik tuo pačiu laiku Varnių gatvėje partrenktas dar vienas pėsčiasis.

Papildyta 21.19 val.

Nelaimės liudininko teigimu, į Islandijos pl. pirmą juostą išėjo moteris su augintiniu, motociklininkas moterį matė, tačiau neturėjo galimybės išvengti susidūrimo.

„Matėm, išėjo moteris su šuniuku ir sustingo pirmoj juostoj… Motociklininkas stabdė, guldė, tada ir motociklas nutrenkė juos. Subėgom žmonės, liepėm gulėt. Šuniukas nuskrido tolokai, dar toliau motociklas”, – pasakojo liudininkas.

Jo teigimu, vaizdas įvykio vietoje buvo sukrečiantis.

„Gulėjo moteris ant pilvo, dalis drabužių nuplėšta, šuniuko galva suknežinta”, – teigė jis.

Papildyta gegužės 1 dieną 9.16 val.

Policijos departamento duomenimis, eismo įvykis įvyko A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda kelio 96-ame kilometre. Motociklą „Honda CBR600″ vairavo 2001 metais gimęs jaunuolis.

Nelaimės metu mirtinai partrenkta nenustatytos tapatybės apie 60-70 metų amžiaus moteris.

Motociklo vairuotojas dėl daugybinių kūno sužalojimų paguldytas į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 281 str. 5 d. – Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimas.

Remiantis Baudžiamuoju kodeksu, tas, kas vairuodamas kelių transporto priemonę pažeidė kelių eismo saugumo ar transporto priemonės eksploatavimo taisykles, jeigu dėl to įvyko eismo įvykis, dėl kurio žuvo žmogus, baudžiamas laisvės atėmimu iki aštuonerių metų.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA