Iš bendrabučio Kaune evakuota 12 žmonių: gaivintas lovoje be sąmonės rastas vyras | Kas vyksta Kaune

Iš bendrabučio Kaune evakuota 12 žmonių: gaivintas lovoje be sąmonės rastas vyras

Ketvirtadienio vakarą į Savanorių prospektą skubėjo ugniagesiai ir medikai. Užsiliepsnojusiame bendrabučio bute rastas vyras be sąmonės, nelaimėlio gyvybę pavyko išgelbėti. Apie specialiųjų tarnybų sujudimą portalui pranešė skaitytojai.

Vėlų ketvirtadienio vakarą, apie 22.25 val., Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba sulaukė pranešimo, kad Savanorių prospekte 222 esančiame bendrabutyje dega butas.

Atvykus į įvykio vietą pastebėta, kad gaisro židinys buvo 3 aukšto bute, per langą veržėsi dūmai. 18 kv. m daugiabučio bute degė šaldytuvas ir mikrobangų krosnelė.

Ugniagesių duomenimis, lovoje be sąmonės buvo rastas buto savininkas, jį ugniagesiai išnešė į lauką ir gaivino, kol atvyko medikai ir perėmė gaivinimą. Pilietis atgaivintas, išvežtas į gydymo įstaigą.

Nelaimės metu sudegė šaldytuvas, mikrobangų krosnelė, išdegė 18 kv. m lubų, 5 kv. m vidinės medinės sienos. Iš namo buvo evakuota 12 žmonių. Patalpos išvėdintos dūmų ventiliatoriumi, dūmų detektorių nebuvo.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA