Migracijos departamentas stabdo „gyvos eilės“ aptarnavimą | Kas vyksta Kaune

Migracijos departamentas stabdo „gyvos eilės“ aptarnavimą

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Migracijos departamentas informuoja, kad nuo 2022 m. kovo 7 d. Lietuvos piliečiai Migracijos departamento padaliniuose bus aptarnaujami tik iš anksto rezervavus vizitą.

Užsiregistruoti galima čia.

„Be išankstinės rezervacijos atvykę piliečiai aptarnauti nebus. Išimtis taikoma tik norintiems įgyti pasą tą pačią dieną ir prašymą šiai paslaugai teikiantiems Migracijos departamento Vilniaus skyriuje (Vytenio g. 18, Vilnius)“, – rašoma pranešime žiniasklaidai.

Nurodoma, kad klientai turėtų atvykti ne anksčiau kaip 10 min. iki rezervuoto vizito laiko. Primenama, kad atvykus į Migracijos departamentą privaloma dėvėti veido kaukę (rekomenduojame dėvėti medicinines veido kaukes).

Migracijos departamentas taip pat informuoja, kad visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje prašymai dėl Lietuvos Respublikos pilietybės įgijimo, priesaikos Lietuvos Respublikai, lietuvių kilmę ar teisės atkurti Lietuvos Respublikos pilietybę patvirtinančių pažymėjimų išdavimo, vaikų Lietuvos Respublikos pilietybės ir kt., priimami tik el. būdu, pateikus prašymus per Lietuvos migracijos informacinę sistemą (MIGRIS) šiuo adresu.

Informacija apie migracijos paslaugas klientams lietuvių, rusų ir anglų kalbomis teikiama telefono numeriu 8 707 67000 (skambinant iš užsienio tel. +370 5 271 7112), el. paštu info@migracija.gov.lt arba per Facebook paskyrą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA