TS-LKD frakcijoje įsisuko koronavirusas: susirgo Seimo narys ir ministrė | Kas vyksta Kaune

TS-LKD frakcijoje įsisuko koronavirusas: susirgo Seimo narys ir ministrė

DELFI, BNS, Kas vyksta Kaune 2022/01/21 16:04
DELFI nuotr.

Koronavirusas įsisuko į valdančiosios Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų (TS-LKD) frakcijos gretas. Šiuo metu serga du frakcijos atstovai – Edmundas Pupinis ir Monika Navickienė, socialinės apsaugos ir darbo ministrė.

Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos puslapyje prie ministrės darbotvarkės pranešama, kad M. Navickienei yra nustatyta COVID-19 liga, todėl ji yra izoliacijoje ir dirba nuotoliniu būdu.

Ministrė į darbą ji tikisi grįžti kitą savaitę pasibaigus izoliacijai, sako jos atstovas spaudai Tomas Kavaliauskas.

„Ministrė turėjo kontaktą artimoje aplinkoje ir pati susirgo COVID-19 liga. Iš pradžių COVID buvo nustatytas ministrės dukrai, ministrė ją slaugė nuo praėjusio ketvirtadienio, o jai pačiai koronavirusas patvirtintas savaitgalį“, – BNS sakė T. Kavaliauskas.

Anot jo, M. Navickienei buvo pakilusi temperatūra, bet ligos simptomai nebuvo ryškūs, visą savaitę ji dirbo nuotoliniu būdu ir pirmadienį, pasibaigus izoliacijai, tiksi grįžti į kontaktinį darbą.

Apie tai, kad koronavirusu užsikrėtė ir E. Pupinis pranešė naujienų portalas lrytas.lt. Jis teigė, jog apie ligą sužinojo praėjusį penktadienį.

„Kas vyksta Kaune” primena kad praėjusią parą nustatyti 6478 nauji COVID–19 atvejai. Mirė 12 žmonių, 11 mirusiųjų buvo nepaskiepyti arba paskiepyti nepilnai, rodo penktadienį paskelbti Statistikos departamento duomenys.

Ligoninėse šiuo metu gydomi 982 COVID–19 sergantys pacientai – maždaug 100 mažiau nei prieš parą, 91 iš jų – reanimacijoje.

Šalyje praėjusią parą atlikta apie 22,8 tūkst. molekulinių (PGR) ir 4,5 tūkst. antigeno tyrimų dėl įtariamo koronaviruso.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA