Nemokamus bilietus į „Kaunas 2022“ renginį apsukruoliai jau siūlo nusipirkti | Kas vyksta Kaune

Nemokamus bilietus į „Kaunas 2022“ renginį apsukruoliai jau siūlo nusipirkti

Asociatyvi / D. Biržiečio nuotr.

Nenumaldomai artėjant grandioziniam šių metų renginiui – Europos kultūros sostinės atidarymui – šventę sau pasidaryti susizgribo ir sukčiai. Internete siūloma mokamai įsigyti nemokamus bilietus į „Sukilimą”.

Sausio 22 dieną 19.30 val. „Kauno – Europos kultūros sostinės 2022“ titulo metai bus atidaryti pirmuoju Kauno mito trilogijos veiksmu – „Sukilimas“. Tai – įspūdingas šiuolaikinės muzikos, milžiniškų vaizdo projekcijų, judesio ir šviesų spektaklis, pasakojantis apie apie Kauną Lietuvai ir Europai.

Tiesa, įėjimas į šį renginį nemokamas, o ribotas skaičius bilietų prieinamas bilietai.lt svetainėje.

Nemokamų bilietų į „Sukilimą” vis dar yra, tačiau progos pasipelnyti nepraleido sukčiai. Trečiadienio popietę skelbimų portale skelbiu.lt galima rasti mažiausiai du įrašus apie parduodamus bilietus į „Kaunas 2022” renginį.

Bilietai į „Sukilimą” / „Kas vyksta Kaune” nuotr.

Portale skelbiama, kad parduodami neva atliekami 5 bilietai B zonoje ir dar 5 C zonoje. Greta VIP zonos už 5 bilietus norima nuplėšti 50 eurų, tuo metu 5 bilietus C zonoje sukčius įsigyti siūlo už 40 eurų.

Elektroninius bilietus pardavėjas pasiruošęs persiųsti, kaip minima skelbime, galėtų įteikti ir gyvai.

Į šią situaciją savo socialinio tinklo „Facebook” paskyroje sureagavo ir „Kaunas 2022” komunikacijos vadovė Agnė Pinigienė.

„Kadangi šiuo metu gaunu tikrai nemažai užklausų dėl „Sukilimo” bilietų, tad noriu visus informuoti, kad NEMOKAMUS bilietus galite įsigyti čia: https://bit.ly/3rzCeh4. Atsiranda ir tokių, kurie pardavinėja nemokamą renginį, tad nepaklyskite, mielieji. Iki susitikimo prie „Žalgirio” arenos! Kas netilpsite ar negalėsite atvykti, kviečiu stebėti tiesiogiai per LRT TV, šeštadienį, 19.30 val.”, – teigė ji.

Kai jau rašyta, Nemuno saloje tiesiog verda pasiruošimas didžiajam „Kaunas 2022“ atidarymo renginiui. Prie „Žalgirio“ arenos kyla ne viena scena, montuojama galinga garso ir šviesos įranga.

Detalią atidarymo savaitgalio programą rasite čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA