Kaune įamžino įžūlų „BMW” manevrą: vardinis numeris daug ką pasako | Kas vyksta Kaune

Kaune įamžino įžūlų „BMW” manevrą: vardinis numeris daug ką pasako

Šeštadienį K. Petrausko gatvėje kaunietis įamžino grubų Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimą. Kantrybės pritrūkęs „BMW” vairuotojas persirikiuoja prieš pat pėsčiųjų perėją.

„BMW” „Vilkas”, ne veltui laukinis gyvūnas”, – atsiųstą vaizdo įrašą komentavo kaunietis.

Kaip matyti vaizdo medžiagoje, „BMW” automobilis iš pirmos eismo juostos į antrą persirikiuoją per ištisinę liniją, prieš pat pėsčiųjų perėją. Toks vairuotojo manevras gali būti prilyginamas chuliganiškam vairavimui.

Remiantis Administracinių nusižengimų kodeksu, transporto priemonių vairavimas vienu metu ar paeiliui padarant kelis grėsmę eismo saugumui keliančius eismo taisyklių pažeidimus, lenkimas vietose, kuriose pagal KET draudžiama lenkti, pavojingą situaciją sukėlęs KET pažeidimas, užtraukia baudą vairuotojams nuo 170 iki 230 eurų ir neturintiems teisės vairuoti transporto priemones asmenims – nuo 450 iki 600 eurų.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA