Kaune „BMW” partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią 15-metę | Kas vyksta Kaune

Kaune „BMW” partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią 15-metę

Skaitytojos nuotr.

Ketvirtadienio rytą Vilijampolės mikrorajone partrenkta per pėsčiųjų perėją ėjusi paauglė.

„Kažkas vyksta Neries krantinėje, ties Kuršėnų gatvės sankryža. Ten nuo 8 ryto policijos ir greitosios ekipažai susirinkę. Dabar jų dar daugiau. Eismas sustabdytas abiem kryptim”, – šiek tiek prieš 9 val. ryto pranešė skaitytoja.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune” komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Gintarė Žulytė, pėsčiųjų perėjoje buvo partrenkta nepilnametė.

Pranešimas apie eismo įvykį gautas 07.53 val. Anot, G. Žulytės, Neries krantinėje, ties Kuršėnų g. sankryža, pėsčiųjų perėjoje automobilis „BMW”, vairuojamas 1969 metais gimusio vyro, kliudė 15-metę pėsčiąją. Vairuotojas buvo blaivus, pėsčioji pristatyta į gydymo įstaigą. Šiuo metu pareigūnų įvykio vietoje nebėra.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA