Kauno ugniagesiai išlėkė į baisią avariją: du žmonės be gyvybės ženklų | Kas vyksta Kaune

Kauno ugniagesiai išlėkė į baisią avariją: du žmonės be gyvybės ženklų dar papildyta

V. Judicko nuotr.

Kauno ugniagesiai praneša apie smarkų susidūrimą Raseinių rajone. Į vilkiką įsirėžus lengviesiems automobiliams iš jų vaduojami žmonės be gyvybės ženklų.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos duomenimis, 15.43 val. gautas pranešimas, kad Raseinių rajone, Sargelių kaime, Raseiniai-Vosyliškis kelyje, maždaug 4 km iki Vosyliškio, du automobiliai atsitrenkė į vilkiką.

Kauno ugniagesių duomenimis, lengvuosiuose automobiliuose prispausti du žmonės be gyvybės ženklų.

Du lengvieji automobiliai visiškai sumaitoti / V. Judicko nuotr.

Valstybinės priešgaisrinės priežiūros skyriaus vyriausiosios specialistės Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, dėl eismo įvykio užtvertas kelias. „Vienas nukentėjėlis išlaisvintas, medikai gaivina. Laisvinamas antras prispaustasis”, – teigė ji.

Papildyta 16.28 val.

Anot Dž. Vaitkevičienės, antrasis nukentėjėlis be sąmonės, bet su gyvybės ženklais. Taip pat yra dar du nukentėjėliai (sąmoningi). Visus perėmę medikai. Ketvirtasis nukentėjėlis duoda parodymus policijos pareigūnams.

Nelaimės metu iš viso nukentėjo aštuoni žmonės / V. Judicko nuotr.

Papildyta 17.57 val.

Dž. Vaitkevičienė papildė, kad ketvirtas nukentėjėlis perduotas medikams. Policijos departamentas patikslino, jog per eismo įvykį sužaloti aštuoni asmenys, iš kurių penki pristatyti į ligoninę.

17.14 val. iš ligoninės gautas pranešimas, kad apie 40 metų amžiaus vyras ligoninėje mirė.

Papildyta lapkričio 9 dieną 08.36 val.

Kauno ugniagesių duomenimis, į kelkraštyje stovinčio vilkiko su puspriekabe kampą buvo įvažiavęs lengvasis automobilis „Opel Zafyra“ ir paskui į jį kitas lengvasis automobilis „Opel Antara“, abiejuose lengvuosiuose automobiliuose prispausti keleiviai buvo priekinėse sėdynėse, kiti išlipę.

Specialia gelbėjimo įranga iš „Opel Zafyra“ buvo išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (40–45 m. amžiaus), iš lengvojo automobilio „Opel Antara“ buvo išlaisvintas be sąmonės su gyvybės ženklais keleivis (apie 55 m. amžiaus) ir perduoti medikams.

Greitoji medicinos pagalba dar išsivežė 3 nukentėjusius piliečius (2 lengvųjų automobilių vairuotojus ir keleivį).

Automobiliu „Opel Zafyra“ važiavo 4 žmonės: 1963 metais gimęs vairuotojas ir 3 keleiviai, vieno labiausiai nukentėjusio asmenybė nustatinėjama.

Lapkričio 8 dieną 19.02 val. policija pranešė, kad eismo įvykyje iš viso sužeisti 8 asmenys, 1 žuvęs. Eismo įvykyje 5 nukentėjėliai išvežti į gydymo įstaigą, 3 nukentėjusiems žmonėms pagalba suteikta vietoje. Pabudėta, kol buvo patraukti automobiliai, nuvalyta kelio danga.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA