Evakuota Pramonės prospekto „Maxima“: parduotuvę saugo būrys policininkų | Kas vyksta Kaune

Evakuota Pramonės prospekto „Maxima“: parduotuvę saugo būrys policininkų atnaujinta

Skaitytojo nuotr.

Pirmadienio pavakarę specialiosios tarnybos skubėjo į Pramonės prospekte esančią „Maximos“ parduotuvę. Gautas pranešimas apie čia esantį sprogmenį, visiems žmonėms nurodyta apleisti patalpas.

„Gal turite informacijos, kas vyksta Pramonės „Maximoje“? Sulėkė gal kokie šeši policijos ekipažai, jeigu ne daugiau. Atrodo, daugelis automobilių išvažiuoja ir policija stabdo eismą, kad juos išleistų iš aikštelės“, – pirmadienį, apie 17.40 val., nurodė skaitytojai.

Kauniečiai svarstė kokį nors niekadėją pajuokavus apie prekybos centro užminavimą. Šiuo metu keli policijos ekipažai į pastatą įeiti neleidžia, o apie 16.30 val. apsaugos darbuotojas esą sakė, kad šiandien į parduotuvę žmonės jau gali ir nepatekti.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojo duomenimis, 16.48 val. išties pranešta, kad prekybos centras užminuotas. Įvestas planas „Skydas“: žmonės evakuoti, užtverti automobilių stovėjimo aikštelės įvažiavimai ir išvažiavimai.

Dabar, anot budinčio pareigūno, pastatas tuščias, laukiama atvykstančių „Aro“ išminuotojų, kurie turėtų pasirodyti apie 18.20 val.

Papildyta 19.35 val.

Kauno apskrities VPK atstovė spaudai Odeta Vaitkevičienė žiniasklaidai nurodė, kad pranešimas apie sprogmenį gautas per sistemą epolicija.lt. Tik sulaukus šios žinios, aktyvuotas planas „Skydas“: evakuoti klientai ir darbuotojai, iškviesti išminuotojai.

Budintis pareigūnas apie 19.30 val. informavo, kad pastate dar dirba „Aro“ specialistai.

Papildyta 19.58 val.

O. Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad „Arui“ apžiūrėjus patalpas, sprogmenų parduotuvėje nerasta.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA