Ties Ramučiais sumaitoti du galingi automobiliai | Kas vyksta Kaune

Ties Ramučiais sumaitoti du galingi automobiliai

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Prieš ilgąjį savaitgalį Kauno apylinkėse intensyvėjant eismui, avarijos neišvengta A6 kelyje. Ties Ramučiais susidūrė du automobiliai, anot vairuotojų, formuojasi kamštis.

Smarkiai apdaužytų „BMW“ ir „Mercedes-Benz“ nuotrauka „Kas vyksta Kaune“ grupėje įkelta apie 15.10 val., tačiau dėl nežinomų priežasčių tuoj pat panaikinta.

Maždaug 15.20 val. kauniečiai socialiniame tinkle dalijosi, kad važiuojant nuo Karmėlavos link Kauno, ties Ramučiais stipri avarija, galima tikėtis kamščio. Automobiliai susidūrė Plento ir Žirgyno gatvių sankryžoje, tikėtina, kad vienas jų mėgino sukti kairėn arba apsisukti.

Kauno apskrities vyriausiasis budėtojas „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad techninis eismo įvykis fiksuotas 13.32 val., o jame dalyvavo „BMW“, „Honda“ ir „Volvo“ transporto priemonės.

Kadangi šios markės neatitinka užfiksuotų nuotraukoje, reikia manyti, prieš porą valandų netoliese įvyko dar viena nelaimė, kurios metu žmonės nenukentėjo, vairuotojai buvo blaivūs.

Tuo metu suniokotų „BMW“ ir „Mercedes-Benz“ vairuotojai pareigūnų greičiausiai nusprendė nekviesti ir užpildyti eismo įvykio deklaraciją.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA