Kauno vairuotojams šiandien sunku: pamiršo kuria puse reikia važiuoti? | Kas vyksta Kaune

Kauno vairuotojams šiandien sunku: pamiršo kuria puse reikia važiuoti?

Skaitytojų nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Skaitytojai šiandien dalijasi nuotraukomis, kurios verčia ir pasijuokti ir šiek tiek sunerimti dėl mieste važinėjančių vairuotojų. Vienas skaitytojas užfiksavo priparkuotą automobilį K. Donelaičio gatvėje, tačiau jam kilo klausimų kaip jis čia galėjo atsidurti, kita mergina pasidalijo komiška situacija Gedimino gatvėje, kur automobilis stovi priešpriešinėje eismo juostoje.

K. Donelaičio gatvėje nuo Maironio gatvės prasideda vienpusis eismas, o atkarpoje ties VDU Karo muziejumi yra įrengtos automobilių stovėjimo vietos. Manytumėte, kad važiuojant vienpusiu keliu visi automobiliai bus sustoję viena kryptimi, tačiau kaunietis užfiksavo „Volkswagen Golf“ automobilį, kuris pastatytas taip, lyg būtų atvažiavęs prieš eismą.

„Įdomu, kaip čia taip prisiparkavo“, – su juoku teiravosi kaunietis.

K. Donelaičio g. pastatytas automobilis / Skaitytojo nuotr.

Neilgai trukus nuotrauką atsiuntęs gyventojas užfiksavo ir automobiliu atvykusius piliečius, kurie be didesnių keblumų apsisuko ir nuvažiavo tinkama kryptimi.

Panašu, kad ketvirtadienį ne vienam vairuotojui sudėtinga susigaudyti kuriomis gatvėmis kuria puse reikia važiuoti. Paklydėlis užfiksuotas ir Gedimino ir Kęstučio gatvių sankryžoje, kur „Mercedes Benz“ markės automobilis stovi priešpriešinėje eismo juostoje ir laukia, kol galės pasukti į Kęstučio gatvę, tačiau jis trukdo bandančiam pasukti autobusui.

„Gedimino ir Kęstučio sankryža, kas blogai?“ – teiravosi kaunietė internautų.

Kęstučio-Gedimino g. sankryža / „Kas vyksta Kaune“ grupės Ugnės nuotr.

Kelio ženklų ar ženklinimo nesilaikymas,reikalavimo važiuoti kuo arčiau dešiniojo važiuojamosios dalies krašto nesilaikymas vairuotojams užtraukia nuo 30 iki 90 eurų baudą ir gali būti skiriamas 1-3 mėn. vairuotojo teisių atėmimas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA