Skaitytoja: panašu, kad bus nauja spūsčių vieta | Kas vyksta Kaune

Skaitytoja: panašu, kad bus nauja spūsčių vieta

„Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Prie spūsčių rugsėjį besipratinantys vairuotojai Kaune fiksuoja naujas vietas, kur pradedami remonto darbai ir dėl to stoja eismas. Portalo skaitytoja trečiadienio pavakarę į netikėtą kamštį pakliuvo Šilainių kalno papėdėje.

„Nežinau, ar čia bus avarija, ar dėl naujų kasinėjimų ant Šilainių kalno“, – svarstė iki pat Neries krantinės nutįsusią spūstį apie 17 val. užfiksavusi kaunietė.

Užkilus į Šilainius, paaiškėjo, kad jokio eismo įvykio nėra, tačiau eismą stabdo važiuojamojoje dalyje supiltos žemės, pralaidumą taip pat mažina gatvės bortus skiriamojoje juostoje ardantys darbininkai.

„Iš miesto centro išvažiuoji, pavažiuoji kilometrą ar du ir pakliūvi į naują kamštį. Panašu, kad bus nauja spūsčių vieta“, – apmaudo neslėpė „Kas vyksta Kaune“ skaitytoja.

Jos manymu, čia bus klojami vamzdžiai, galbūt įrengiama papildoma eismo juosta. Portalui išsiaiškinti, kokie būtent darbai pradėti Baltų prospekte, trečiadienio vakarą nepavyko. Gavę daugiau informacijos, publikaciją atnaujinsime.

Primename, kad nuo rugsėjo daugiausia kritikos strėlių iš ratuotų ir batuotų kauniečių skrieja dėl riboto pralaidumo Kauno pilies žiedo, nebaigto Šv. Gertrūdos ir P. Kalpoko gatvių remonto.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA