Nauja „Coffee Loft“ parduotuvė Kaune – nuo šviežių kavos pupelių iki patraukliausių kavos aparatų | Kas vyksta Kaune

Nauja „Coffee Loft“ parduotuvė Kaune – nuo šviežių kavos pupelių iki patraukliausių kavos aparatų

„Coffee Loft“ parduotuvė Kaune / Organizatorių nuotr.

Gardžios kavos puodelis – tai, apie ką dauguma mūsų svajoja kiekvieną rytą vos pramerkę akis. Tiesa, siekiant, jog kavos aromatas džiugintų kasdien, svarbu tiek kavos kokybė, tiek jos paruošimo būdas. Būtent šiomis temomis jau šeštuosius metus klientų namuose, restoranuose ir viešbučiuose rūpinasi kavą, kavos aparatus bei aksesuarus siūlantys „Coffee Loft“ kavos meistrai. Šios vasaros pabaigoje, įvertinę klientų poreikius, „Coffee Loft“ atveria naujos parduotuvės Kaune, adresu Savanorių pr. 433, duris.

„Coffee Loft“ – tai nuo 2015 metų Lietuvoje veikiantis kavos bei kavos aparatų tiekėjas, savo veiklą pradėjęs internetinėje erdvėje. Augant elektroninės parduotuvės populiarumui ir aukštos kokybės kavos produktų paklausai, 2018 metais „Coffee Loft“ klientams pristatė savo pačių skrudinamą, išskirtiniais skoniais, aromatais bei šviežumu išsiskiriančią kavą „Coffee Cruise“.

Šiandien „Coffee Loft“ elektroninėje ir fizinėse parduotuvėse galima rinktis iš 14 „Coffee Cruise“ rūšių, geriausių pasaulio gamintojų kavos aparatų, aksesuarų, verslo dovanų bei gurmaniškų gardėsių, puikiai derančių prie parduotuvėse siūlomos kavos.

Nauja parduotuvė Kaune

Rugsėjo pradžioje duris, adresu Savanorių pr. 433, Kaune atvėrusi „Coffee Loft“ parduotuvė – antroji visoje Lietuvoje.

„Veiklos pradžioje visą savo dėmesį skyrėme elektroninės parduotuvės vystymui. Subūrę platų nuolatinių klientų ratą pastebėjome, jog gana didelė dalis jų nori betarpiško bendravimo ir ryšio su mūsų kavos profesionalais. Jie nori gyvai apžiūrėti savo būsima pirkinį, palyginti kavos aromatus ar tiesiog padiskutuoti prie šviežios kavos puodelio.

Būtent todėl nutarėme investuoti į naują ir modernią fizinę parduotuvę, kurioje mūsų mylimus klientus pasitiks kruopščiai pagal jų poreikius atrinktas platus asortimentas, o dailus interjeras suteiks dar malonesnę apsipirkimo patirtį“, – sako „Coffee Loft“ marketingo vadovas Mantas Ginevičius.

„Coffee Loft“ parduotuvė Kaune / Organizatorių nuotr.

Naujosios parduotuvės asortimentas, anot „Coffee Loft“ atstovo, atrinktas atsižvelgiant į klientų išsakomus pageidavimus bei tendencijas kavos rinkoje. Parduotuvės asortimente pirkėjams pristatomi kavos aparatai, kuriuos kasdien naudoja ir pati „Coffee Loft“ komanda – šveicariški „JURA“ prietaisai, vokiečių gamintojų „Miele“, „Nivona“ ir „Melitta“ aparatai bei iš Italijos atkeliaujantys „De‘Longhi“.

Parduotuvėje lankytojai gali išbandyti ir artimiausiu metu 16 skirtingų rūšių ribą peržengsiančią „Coffee Cruise“ kavos liniją. „Coffee Cruise“ kava kiekvieną dieną yra šviežiai skrudinama „Coffee Loft“ skrudykloje, įsikūrusioje Vilkaviškyje. „Coffee Loft“ komanda įsitikinusi, jog šviežumas yra ypatingai svarbus kavos aromatui ir skoniui, tad pirmąjį kartą kavą išbandantys pirkėjai nustemba, kaip skaniai gali pakvipti jų namai vos atsidarius pakelį aukštos kokybės „Coffee Cruise“ kavos.

„Džiaugiamės, jog klientai vertina ne tik mūsų siūlomų produktų kokybę, bet ir bendravimą. Kadangi patys kavą ir skrudiname, klientui galime suteikti profesionalią konsultaciją ne tik apie kavos aparatus, bet ir apie pupeles ar maltos kavos rūšis.

Pagrindinis mūsų tikslas yra užmegzti ilgalaikius santykius su klientu, todėl į savo darbą žiūrime itin atsakingai. Atitinkamai, puikiausias mūsų darbo įvertinimas – klientai, mus lydintys nuo pat veiklos pradžios. Šiandien jie yra tarsi mūsų šeimos nariai, su kuriais tarpusavyje net pasidaliname atostogų ar svarbiausių gyvenimo įvykių momentais“, – sako „Coffee Loft“ marketingo vadovas.

„Coffee Loft“ parduotuvė Kaune / Organizatorių nuotr.

Specialūs atidarymo savaitės pasiūlymai

Elektroninėje ir fizinėse „Coffee Loft“ parduotuvėse siūlomas kavos bei kavos aparatų asortimentas atitinka tiek namų vartotojų, tiek profesionalų, valdančių restoranus bei viešbučių, poreikius. Tiesa, „Coffee Loft“ atstovas atskleidžia, jog bene populiariausia prekė pirkėjų gretose – „Coffee Cruise“ kava.

„Nors ir pristatome užsakymus visoje Lietuvoje per 1-2 darbo dienas, kai kurie klientai dėl „Coffee Cruise“ kavos atvažiuoja iš tolimiausių šalies kampelių. Jie nori gyvai pabendrauti ir pasivaišinti šviežios kavos puodeliu, taip išsirinkdami naują skonį namams.

Tarp populiariausių prekių galime išskirti ir prabangiuosius šveicariškus „JURA“ kavos aparatus bei rankų darbo skanėstus iš Latvijos. Pastarųjų paklausa ypač kyla artėjant didžiosioms metų šventėms. Ypatingai juos mėgsta mūsų verslo klientai, kurie džiugina savo kolegas, partnerius ar klientus šiais nuostabiai atrodančiais gardėsiais“, – sako M. Ginevičius.

Atidarymo savaitę, nuo rugsėjo 6 iki rugsėjo 12 d., naujojoje „Coffee Loft“ parduotuvėje (Savanorių pr. 433, Kaunas) apsilankiusių lankytojų lauks ir specialūs atidarymo pasiūlymai – nuolaidos kavos aparatams, „Coffee Cruise“ kavai bei kitiems produktams.

Naujoji „Coffee Loft“ parduotuvė dirbs nuo pirmadienio iki šeštadienio. Darbo dienomis – nuo 9 iki 19 val., šeštadieniais – nuo 10 iki 18 val.

Negalintys apsilankyti gyvai, apsipirkti gali ir internetu – elektroninėje parduotuvėje https://coffeeloft.lt/.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA