Šančiuose užsiliepsnojo metalo supirkimo įmonė | Kas vyksta Kaune

Šančiuose užsiliepsnojo metalo supirkimo įmonė

Trečiadienio popietę ugniagesiai skubėjo į Švenčionių gatvėje užsiliepsnojusią metalo supirktuvę. Nors į dangų šovė tirštų dūmų debesis, ugnis buvo operatyviai sutramdyta, o bendrovės direktorius sako, kad didelių nuostolių pavyko išvengti.

Kaip nurodė Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos (PGV) atstovė Džiuginta Vaitkevičienė, 13.49 val. gautas pranešimas, kad Švenčionių g. 8 dega metalo supirkimo aikštelė.

Nelaimę užfiksavo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, nurodęs, kad gaisras kilo „BMW“ detalių prekybos vietoje. Redakciją pasiekusiame vaizdo įraše matyti, kaip ties angaru kamuoliais virsta juodi dūmai.

Kauno PGV budėtojas naujienų portalui apie 15.15 val. patikslino, kad gaisras jau likviduotas. Į nelaimės vietą buvo išsiųstos keturios autocisternos, čia užsiliepsnojo metalo laužas. Pašnekovo duomenimis, žmonės nelaimės metu nenukentėjo.

Minėtu adresu Švenčionių gatvėje veiklą vykdo kelios įmonės, tarp jų – naudotų „BMW“ detalių parduotuvė ir metalo supirktuvė „Metrampa“. Pastarosios vadovas Mindaugas Baltrūnas portalui patvirtino, kad gaisras kilo „Metrampos“ aikštelėje.

Ugnis preliminariai įsiplieskė, kai atliekant pjaustymo darbus žiežirba „pagavo“ metalo krūvoje buvusį poroloną. M. Baltrūno teigimu, gaisras buvo užgesintas itin operatyviai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA