Policija įspėja vairuotojus: geriau venkite Islandijos plento | Kas vyksta Kaune

Policija įspėja vairuotojus: geriau venkite Islandijos plento apvirto nesuvaldytas sunkvežimis

„Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Ketvirtadienio vakarą Islandijos plente įvyko neeilinė sunkvežimio avarija, kuri rimtai paralyžiavo eismą vienoje pagrindinių šalies transporto arterijų. Pareigūnai perspėja, kad dėl padarinių šalinimo darbų vairuotojams reikės kelyje A1 rinktis alternatyvius maršrutus.

Kaip skelbia Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, apie 19.00 val. greitėjimo juostoje įvažiuojant į A1 kelią, Klaipėdos kryptimi, sunkvežimio vairuotojas nesuvaldė sąstato ir apvirto. Sužalotų asmenų nėra.

Dėl įvykusio eismo įvykio apie 22.00 val. 1-1,5 val. trukmei bus uždaryta A1 kelio atkarpa nuo Muravos sankryžos iki Kleboniškio. Eismas bus nukreiptas aplinkiniu keliu.

Papildyta rugpjūčio 13 dieną 09.45 val.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PGD) duomenimis, 18.56 val. pranešta, kad Kaune, magistralėje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda ties viešbučiu „Tėvynė“ sunkvežimis pametė krovinį, išsiliejo tepalai, nukentėjusių nėra.

Ugniagesių duomenimis vilkikas „Scania” gabeno asfalto skutimo mašiną, kuri susvyravusi nukrito nuo platformos ir apvirto. Iš gabentos technikos išsiliejo apie 200 l dyzelino ir apie 200 l tepalo ant važiuojamosios kelio dalies ( 13×100 m. plote).

PGP užtvėrė įvykio vietą, sustabdė teršalų išsiplėtimą (panaudojo 100 kg biraus sorbento) ir surinko 20 l tepalų. Į įvykio vietą buvo atvykę magistralės priežiūros darbuotojai, atvežė papildomų priemonių tvarkyti kelio dangai. Vilkikas priklauso UAB „Kaslita“.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA