Žiaurus išpuolis Kauno centre: dienos metu jaunuoliai padegė žmogų | Kas vyksta Kaune

Žiaurus išpuolis Kauno centre: dienos metu jaunuoliai padegė žmogų

Asociatyvi / „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai atlieka tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo ir prašo atsiliepti asmenis, mačiusius įvykį.

Praėjusį penktadienį, liepos 16 d., apie 14.00 val. Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., prie pėsčiųjų tilto, vedančio į Žalgirio areną, nepažįstami asmenys sužalojo 1965 metais gimusį vyrą.

Nenustatyti jaunuoliai apipylė vyrą nežinomos kilmės skysčiu ir padegė, o patys pasišalino iš įvykio vietos, rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai.

Asmenys, nurodytu laiku buvę netoliese ir matę įvykį ar galintys suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašomi kreiptis į Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariatą telefonu 8 608 93 614 arba rašyti el. p. alva.kezinaityte@policija.lt.

Kauno apskr. VPK Nemuno policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d. Už tai gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 2-ojo skyriaus prokurorai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA