Susirėmimą ant Kleboniškio tilto užfiksavęs skaitytojas: grįžtame į 1990-uosius | Kas vyksta Kaune

Susirėmimą ant Kleboniškio tilto užfiksavęs skaitytojas: grįžtame į 1990-uosius

Nesutarimus kai kurie Kauno vairuotojai sprendžia vyriškai – blokuodami automobilius ir aiškindamiesi santykius tiesiog vidury magistralės. Kaip tik taip nutiko vienam „Kas vyksta Kaune“ skaitytojui, kuris užfiksavo konfrontaciją su „Audi“ ekipažu.

„Grįžtam į 1990 metus, ar tai yra normalu? Nusmurgėliai. Policija iškviesta, kažkokį tyrimą pradėjo, o rezultatas neaiškus bus. Manau, viešumas geriausia bausmė“, – šeštadienį apie vidurdienį įvykusią akistatą komentavo skaitytojas.

Jo atsiųstoje medžiagoje matyti, kaip iš „Audi“ valstybiniais numeriais „KRV“ ant Kleboniškio tilto išlipęs jaunas vyras prieina prie filmuojančiojo ir mėgina atidaryti automobilio dureles, po to signalizuoja nuleisti langą. Čia vaizdo įrašas nutrūksta.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vedėja Odeta Vaitkevičienė „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad apie šį incidentą pranešimas gautas balandžio 24 d., 12.13 val.

Anot pranešėjo, Islandijos plentu link Šilainių važiavęs juodas automobilis „Audi A6“ ant Kleboniškio tilto tyčia neleido pravažiuoti ir pavojingai manevravo.

Minėtą „Audi“ pareigūnai sustabdė Varnių gatvėje. 1999 m. gimęs vairuotojas buvo blaivus. Informacija perduota įvertinti Kelių policijos valdybos pareigūnams dėl galimų Kelių eismo taisyklių (KET) pažeidimų.

Pasak O. Vaitkevičienės, informacijos apie nukentėjusius asmenis nėra.

Pagal KET XVII sk. 150.3 p., sustoti ir stovėti draudžiama ant tiltų, viadukų, estakadų ir po jais, išskyrus atvejus, kai ten stovėti leidžia stovėjimo vietą nurodantys kelio ženklai, taip pat tuneliuose. Ant Kleboniškio tilto stovėjimą įgalinančių ženklų nėra.

Remiantis LR administracinių nusižengimų kodekso 417 str. 2 d., sustojimas ir stovėjimas vietose, kuriose pagal KET tai daryti draudžiama, vairuotojams užtraukia baudą nuo 30 iki 90 eurų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA