Kauniečiai prašo pagalbos: pavogtas lenktynėms ruoštas automobilis | Kas vyksta Kaune

Kauniečiai prašo pagalbos: pavogtas lenktynėms ruoštas automobilis

Skaitytojo Deivido nuotr.

Kaunietis kreipėsi į „Kas vyksta Kaune“ portalą su viltimi, kad didžiausia kauniečių bendruomenė padės rasti pavogtą automobilį. Automobilį pavogę vagišiai grobiu greičiausiai ilgai nesidžiaugs, nes techninė būklė nebuvo itin gera, tačiau automobilis buvo ruoštas pigių automobilių lenktynėms.

„Automobilis buvo ruoštas „RatRace“ varžybom. Kasdien nelabai pavažinėsi, nes reikėjo tvarkyt atbulinį, pirmą ir antrą pavaras. Tikėtina, kad bus numestas patvorį. Paskutinį kart matytas Raudondvario pl. 164. Kaunas“, – apie prarastą automobilį kalbėjo kaunietis Deividas.

Pavogtas automobilis / skaitytojo Deivido nuotr.

Anot skaitytojo, lengvojo automobilio „VW polo“ vagystė įvykdyta balandžio 6 dieną, paryčiais apie 3 val. nakties. Kaip nurodo apie dingusį automobilį pranešęs kaunietis, pagal turimą medžiagą manoma, kad pasidarbavo pusamžis vyriškis.

Policijos pareigūnams apie įvykį pranešta, tačiau daug vilties vaikinas neturi, automobilis vos važiuojantis.

„Mes manom, kad greičiau tas automobilis atsiras metalo supirktuvėje. Nebuvo atbulinio, pirmos ir antros pavaros, visa laimė, kad nespėjome greičių dėžės pakeisti“, – pozityvią medalio pusę įžvelgė jis.

Mačiusiems ar ką nors žinantiems apie nurodyto automobilio buvimo vietą, Deividas prašo pranešti telefono numeriu +37068841131 arba bendruoju pagalbos numeriu 112.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA