Kaunietis Eiguliuose užfiksavo specialią policijos operaciją | Kas vyksta Kaune

Kaunietis Eiguliuose užfiksavo specialią policijos operaciją

Skaitytojo Jurio nuotr.

Antradienio vakarą Eigulių gyventojai gyvai stebėjo veiksmo filmo scenos vertą vaizdą, čia būrys policijos pareigūnų vykdė specialią sulaikymo operaciją. Anot viską stebėjusio kauniečio, į ankštą daugiabučių stovėjimo aikštelę sugužėjo keli policijos ekipažai, o į pagalbą atkeliavo ir tarnybinis keturkojis.

„Trys policijos ekipažai Eiguliuose, Ukmergės gatvėje. Gal žinote kas vyksta?“, – į sujudimą dėmesį atkreipė skaitytojas Juris.

Po kelių akimirkų kaunietis pridūrė, kad į kiemą atvyko jau penki policijos pareigūnų ekipažai ir visi skubiai keliauja į šalimais esančią namo laiptinę.

„Tikrai nebus čia paprastas patikrinimas, policininkai įbėgo į laiptinę. Policininkė nusivedė šunį į tą laiptinę“, – gyvai visą operaciją komentavo kaunietis.

Po kelių akimirkų Juris pranešė, kad policijos pareigūnai išsivedė antrankiais surakintą asmenį ir ekipažai pradėjo skirstytis iš įvykio vietos.

Susisiekus su Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budinčiu pareigūnu, jis pradžioje teigė, kad iškvietimų minėtu adresu pareigūnai nebuvo gavę ir spėliojo, kad keli ekipažai nuvyko tikrinti asmenų, esančių saviizoliacijoje ar kurie turi laikytis kitų karantino reikalavimų.

Patikslinus informaciją, pareigūnas informavo, kad Ukmergės gatvėje, Eiguliuose, policijos pareigūnai vykdė specialią operaciją, tačiau daugiau informacijos pateikti kol kas negalėjo.

Šiek tiek vėliau skaitytojas informavo, kad policijos pareigūnai grįžo į įvykio vietą ir virš Eigulių pakilo 2 dronai. Kokiais tikslais buvo panaudota tokia technika, kol kas informacijos nėra.

Gavę įvykio aplinkybių patikslinimą, tekstą papildysime.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA