„Jerusalema“ iššūkį priėmė ir Kauno greitosios medicinos pagalbos darbuotojai | Kas vyksta Kaune

„Jerusalema“ iššūkį priėmė ir Kauno greitosios medicinos pagalbos darbuotojai

Visame pasaulyje plintantis „Jerusalema“ iššūkis neaplenkė ir Kauno. Sekmadienio rytą prie „Laisvės kario“ skulptūros nuotaikingą šokį pademonstravo ir Kauno greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Pagal nuotaikingą Pietų Afrikos Respublikos muzikanto Master KG ir atlikėjos Nomcebo Zikode dainą „Jerusalema“ jau šoko Vilniaus, Panevėžio ir Kėdainių medikai. Šokio judesius demonstravo ir Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai bei jų tarnybiniai šunys. Taip pat globos namų bendruomenė ir daug kitų lietuvių.

2019 metų gruodį oficialiai pristatytas ir nemažai muzikos apdovanojimų susižėręs vaizdo klipas „YouTube“ platformoje peržiūrėtas jau daugiau nei 350 mln. kartų.

Manoma, jog šokis šiuo metu taip išpopuliarėjo todėl, kad puikiai dera prie susiklosčiusių aplinkybių – kadangi šokant nereikia susikibti, besilinksminantiems šokėjams pavyksta išlaikyti fizinį atstumą.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA