Naktines Kauno gatves užvaldė automobilių entuziastai | Kas vyksta Kaune

Naktines Kauno gatves užvaldė automobilių entuziastai

Vėlų šeštadienio vakarą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai įvairiose miesto dalyse užfiksavo neįprastą vaizdą – gatvėmis nutįso šimtų automobilių kolona. Daugybė barankos sukiotojų susirinko į „Kaunas NightShifters“ klubo surengtą naktinį pasivažinėjimą.

„Norėjau pasiteirauti, ar žinote, kas vyksta Baltų prospekte. Pagrindinėje Šilainių gatvėje važiuoja labai labai daug automobilių su įjungtais avarinio signalais, šiaip gal nesigilinčiau, bet labai daug mašinų“, – apie 22 val. stebėjosi kaunietis.

Redakciją pasiekusioje vaizdo medžiagoje matyti kaip blykčiojanti kolona iš 9-ojo Forto gatvės suka į Baltų prospektą, toliau automobiliai Šilainių plentu pamažu judėjo link Romainių.

Kiek vėliau, apie 23 val., kita skaitytoja automobilistus pastebėjo važiuojant „Via Baltica“ magistrale. Buvo numatyta, kad pasiekusi Mastaičius, kolona darys ratą ir užbaigs maršrutą Akademijos aikštelėje.

Kaip skelbta „Kaunas NightShifters“ sukurtame „Facebook“ renginyje, pasivėžinimas 22 val. startavo iš Šilainių turgaus Žemaičių plente, kolona taip pat aplankė Raudondvario dvarą.

42 km ilgio maršrutas buvo nubrėžtas vakarinėje Kauno dalyje, siekiant kuo labiau išvengti šviesoforų. Organizatorių skaičiavimu, kelionė turėjo užtrukti apie 2 val., kolona nusidriekė kelis kilometrus, o renginyje dalyvavo virš 300 automobilių.

Tai – jubiliejinis, jau 10 „Kaunas NightShifters“ surengtas pasivažinėjimas Kauno gatvėmis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA