Avarija Tunelio gatvėje: eismas paralyžiuotas (patikslinta) | Kas vyksta Kaune

Avarija Tunelio gatvėje: eismas paralyžiuotas (patikslinta)

"Kas vyksta Kaune" grupės nuotr.

Penktadienio rytą Tunelio gatvėje kauniečiai įamžino specialiųjų tarnybų sujudimą, čia automobilis „Mercedes-Benz“ taranavo stulpą.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas, pranešimas, kad Tunelio gatvėje automobilis atsitrenkė į stulpą buvo gautas 8.38 val.

Pirminiais duomenimis, po eismo įvykio automobilyje buvo galimai prispaustas žmogus, apie jo būklę duomenų kol kas nėra.

Avarija Tunelio gatvėje / „Kas vyksta Kaune“ grupės nuotr.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento budintis ugniagesys portalui teigė, kad į įvykio vietą ugniagesiai išskubėjo su žmogaus vadavimo technika.

Internautai praneša, kad Tunelio gatvėje formuojasi spūstys, eismą reguliuoja pareigūnai.

Avarija Tunelio gatvėje / Skaitytojo nuotr.

Papildyta 09.15 val.

Kauno apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos atstovės spaudai Džiugintos Vaitkevičienės teigimu, „Mercedes-Benz“ vairuotojas nebuvo prispaustas, tačiau yra nukentėjęs. Laukiama medikų.

Papildyta 12.17 val.

Kauno apskrities policijos teigimu, Tunelio gatvėje, automobilis „Mercedes Benz“ atsitrenkė į stulpą, o šis krisdamas apgadino važiuojantį automobilį „VW Passat“. „Mercedes Benz“ vairuotojas, gimęs 1967 m., buvo blaivus. Jis dėl patirtų sužalojimų pristatytas į gydymo įstaigą.

Tunelio gatvėje sutrikęs ir viešojo transporto eismas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA