Keičiasi Jonavos gatvėje įsikūrusios „Maximos“ darbo laikas | Kas vyksta Kaune

Keičiasi Jonavos gatvėje įsikūrusios „Maximos“ darbo laikas

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Nuo kovo 8 dienos ilginamas dalies prekybos tinklo „Maxima“ parduotuvių darbo laikas.

„Darbo laikas yra koreguojamas atsižvelgiant į pirkėjų poreikius, kad šviesėjant pavasario vakarams žmonės patogiai ir neskubėdami galėtų apsipirkti vėlesnėmis valandomis, kai pirkėjų srautai sumažėja. Karantino metu siekiame užtikrinti, kad darbuotojams būtų saugi darbo aplinka, o pirkėjai galėtų saugiai apsipirkti. Kasdien atidžiai stebime situaciją ir esant poreikiui, atskirų parduotuvių darbo laikus keičiame“, – pranešime žiniasklaidai sako „Maximos“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Nauju darbo grafiku dirbs kai kurios parduotuvės Vilniuje, Kaune, Marijampolėje, Ukmergėje, Kupiškyje, Šilutėje, Priekulėje, Molėtuose, Ignalinoje, Molėtuose, Zarasuose, Aukštadvaryje.

Visą parą prieš karantiną Kaune veikusi „Maxima“ parduotuvė darbo naktimis neatnaujins, tačiau dirbs iki vidurnakčio. Nuo kovo 8 dienos Kaune esanti „Maxima XX“ parduotuvė (Jonavos g. 60) dirbs nuo 8 iki 24 valandos. Tai bus ilgiausiai Kaune dirbanti „Maxima“ parduotuvė.

Taip pat prekybos tinklas „Maxima“ primena, kad šv. Velykų sekmadienį, balandžio 4 d., parduotuvės nedirbs. Tuo metu pirmadienį, antrąją šv. Velykų dieną, „Maxima“ parduotuvės dirbs kaip įprastai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA