Kauno automobilių entuziastai Lietuvos gimtadienį paminėjo simbolišku pasivažinėjimu | Kas vyksta Kaune

Kauno automobilių entuziastai Lietuvos gimtadienį paminėjo simbolišku pasivažinėjimu atnaujinta

Organizatorių nuotr.

Visai Lietuvai švenčiant Valstybės atkūrimo dieną, kauniečiai sugalvojo kaip išradingai paminėti Lietuvai svarbią datą. Viena žinoma Kauno automobilių fanų bendruomenė šią dieną sugalvojo paminėti taip kaip moka geriausiai – ant ratų. Prie iniciatyvos buvo kviečiami jungtis visi norintys kauniečiai.

Vasario 16-osios vakarą visus kauniečius su automobiliais autofanai kvietė prisijungti prie vieningos „Kaunas NightShifters“ bendruomenės ir pilietiškai paminėti Lietuvos gimtadienį į gatves išvažiuojant su Lietuvos atributika papuoštais automobiliais.

„Kaunas NightShifters“ klubo administratorius Arminas Kleiza pasakojo, kad automobilių fanai nusprendė tokiu būdu paminėti Lietuvos valstybės atkūrimo dieną.

„Norim paminėt šia gražią šventę, kad ir labai sunku tai padaryt per karantiną, bet visais būdais bandom tiek žmones pradžiuginti kažkokia mini veikla, taip pat ir paminėti šią dieną. Po pagrindinio pasivažinėjimo aikštelėje su automobiliais bandysime paženklinti šią dieną skaičiumi 16“, – antradienio vakarą pasakojo iniciatyvos organizatorius.

Tiesa, renginio organizatoriai apgailestavo, kad iš šventiškai papuoštų automobilių visgi neišėjo padaryt skaičiaus 16. Akcentuojama ir tai, kad visi renginio dalyviai privalėjo laikytis karantino taisyklių.

„Labai gaila, kad neišėjo padaryti skaičiaus 16, nelabai turėjom galimybės su visais dalyviais bendrauti ir paaiškinti, kaip statyti automobilius, bet bent paminėjom šią dieną“, – rašė „Kaunas NightShifters“ klubo administratorius A. Kleiza.

Renginys vyko nuo 21.00 valandos, Pramonės prospekte esančio Kauno prekybos miestelio „Urmas“ aikštelėje.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA