Kaunietis rado originalų būdą pasveikinti savo antrąją pusę Valentino dienos proga | Kas vyksta Kaune

Kaunietis rado originalų būdą pasveikinti savo antrąją pusę Valentino dienos proga

Skaitytojo Evaldo nuotr.

Pasauliui meilės dieną švenčiant karantine, vienas kaunietis savo antrąją pusę nusprendė pasveikinti nuoširdžiai įsimenančiu būdu. Pasitelkęs išmaniąsias technologijas ir slides, vyras ant Lampėdžio ežero išpiešė milžinišką širdutę su savo ir mylimosios inicialais viduje.

„Dalinuosi, kaip pasveikinau savo mylimąją Kristiną per Valentino dieną. Dėl apribojimų pasveikinti prabangiame restorane ar praleidžiant Valentino dieną SPA kurorte – reikėjo sugalvoti kažką originalaus ir įsimenančio“, – savo Valentino dienos planus pradėjo pasakoti skaitytojas Evaldas.

Kaunietis išradingai pasveikino savo mylimąją Kristiną / skaitytojo Evaldo nuotr.

Jis, kartu su savo draugu nusprendė dovaną padaryti kiek kitokią, įsimintiną, o tuo pačiu tai tapo ir puikiu draugų nuotykiu.

„Su draugu Eduardu sugalvojome ant Lampėdžių karjero savo mylimosioms su slidėmis, pasinaudojant GPS sekimo programa skirta slidininkams, nupiešti per visą karjerą didelę širdelę su inicialais“, – sugalvotą idėją nupasakojo kaunietis.

Tokį šedevrą nupiešti čiuožiant slidėmis užtruko nei daug nei mažai, apie pusantros valandos kiekvienam, o romantiškai nusiteikę vyrukai ir nemažą kelią sukorė, kol išpiešė tokio dydžio šedevrus.

„Visas širdelės perimetro ilgis 3 kilometrai, o inicialų piešimo metu įveiktas atstumas dar apie 2 kilometrai. Piešimui kiekvienas skyrėm po 1,5 valandos, bet skirtas laikas buvo vertas gauto rezultato“, – apie romantiškos idėjos įgyvendinimą kalbėjo jis.

Romantiškas pasveikinimas / Skaitytojo Evaldo nuotr.

„Mylimosios su nuotraukomis, gautomis į savo mobiliuosius telefonus, liko sužavėtos. Neeilinę dovaną galima padovanoti tam neskiriant nei 1 cento, tik reikia sugalvoti išradingą dovanos idėją ir skiriant laiko dovanos sukūrimui“, – patarimą davė kaunietis.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA