Uždaryta tarp Šilainių daugiabučių „pasislėpusi“ „Iki“ parduotuvė | Kas vyksta Kaune

Uždaryta tarp Šilainių daugiabučių „pasislėpusi“ „Iki“ parduotuvė

aruodas.lt nuotr.

Kauniečiai sujudo dėl Šilainiuose buvusio prekybos tinklo užsidarymo. Rietavo gatvėje duris užvėrė ilgus metus Šilainių mikrorajono gyventojams prekes siūliusi „IKI“ prekybos tinklo parduotuvė. Kauniečiai domėjosi ar aišku kas duris atvers šioje vietoje po parduotuvės išsikraustymo.

„Rietavo g. Kaune uždaryta „IKI“ tinklo parduotuvė. Nuimtos iškabos, smalsu kas bus tame pastate“, – teiravosi portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas Egidijus.

Susisiekus su „IKI“ Komunikacijos vadove Vaida Budriene, ši patvirtino, kad minėtu adresu parduotuvė užsidarė vasario mėnesio pradžioje, o toks sprendimas priimtas dėl suprantamų priežasčių.

„Jūsų minima parduotuvė nebeveikia nuo šių metų vasario 1 dienos. Priežastys labai paprastos – savo turimo parduotuvių tinklo efektyvus valdymas“, – teigė V. Budrienė.

„Kita vertus, turėsime įvairių naujienų, tačiau šiuo metu, deja, negalime jų atskleisti“, – apie ateities planus komunikacijos vadovė neatviravo.

Užvėrus duris ir ištuštinus patalpas, pastatas atsidūrė pasiekiamas visiems norintiems – į nekilnojamojo turto portalą buvo patalpintas skelbimas su buvusiomis „IKI“ parduotuvės tinklo patalpomis.

Norintiems išsinuomoti prekybos, paslaugų, sandėliavimo, gamybos ir pramonės, ir kt. paskirties patalpas, užimančias 1000 kvadratinių metrų plotą reikės pakloti viso labo 5 tūkst. 500 eurų per mėnesį.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA