Premjera: „The Roop“ pristato šių metų Eurovizijos kūrinį | Kas vyksta Kaune

Premjera: „The Roop“ pristato šių metų Eurovizijos kūrinį

Praėjusiais metais Eurovizijos atrankose klausytojus pribloškę ir didžiojoje scenoje turėję pasirodyti „The Roop“ buvo vertinami kaip vieni realiausių pretendentų nugalėti. Tačiau pasaulinei pandemijai sustabdžius visus renginius ir gyvenimus, muzikantai iš naujo turi kovoti dėl galimybės atstovauti Lietuvai. Šį penktadienį grupė „The Roop“ pristato savo naujausią kūrinį „Discoteque“, kuriam jau dabar daugelis pranašauja sėkmę.

Šį šeštadienį laukia antroji „Eurovizijos“ nacionalinės atrankos laida „Pabandom iš naujo!“, kurioje paaiškės, kurie penki dalyviai turės galimybę pasirodyti atrankos pusfinalyje.

Antroje atrankinėje laidoje pasirodys 10 grupių ir atlikėjų: „Uno Band“, Rapolas, Sunday Afternoon, Aistė Brokenleg, Cosmic bride, Norbertas, Gabrielė Goštautaitė, Gebrasy, Evita Cololo, Gabrielius Vagelis.

Antroje pusfinalio laidoje taip pat bus pristatytas naujasis grupės „The Roop“ kūrinys. Nors grupė yra šių metų atrankų dalyvė, tačiau šeštadienį už ją balsuoti dar nereikės. Praėjusiais metai iškovojusi teisę atstovauti Lietuvai didžiojoje „Eurovizijoje“, kuri dėl pandemijos neįvyko, šiemet grupė pelnė teisę pasirodyti su nauja daina iškart konkurso finale.

Po pirmosios atrankos laidos į kitą etapą pateko: Voldemars Petersons, Titas ir Benas, Martyna, Milita, grupė „Be U“.

Kas atstovaus Lietuvai „Eurovizijoje“, vyksiančioje gegužės 18–22 dienomis Roterdame (Nyderlanduose), paaiškės vasario 6 dieną nacionalinės atrankos finalo metu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA