Tradicinė Trijų karalių eisena persikelia į virtualią erdvę: kauniečiai kviečiami dalyvauti žaidime | Kas vyksta Kaune

Tradicinė Trijų karalių eisena persikelia į virtualią erdvę: kauniečiai kviečiami dalyvauti žaidime

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Kauno tautinės kultūros centras primena, kad rytoj, sausio 6 dieną, baigiasi tarpušventis, o į Kauną atkeliauja Trys karaliai. Tiesa, šiais metais tradicinė Trijų Karalių eisena persikelia į virtualią erdvę.

Siekiant, kad ilgus metus puoselėtos tradicijos nenutrūktų, kauniečiai kviečiami dalyvauti žaidime „Trys karaliai atkeliavo-visas svietas uždainavo“.

„Žaidimas atskleis daug įdomių ir netikėtų faktų apie šį laikotarpį, tradicijas, atsakys į iškylančius klausimus“, – į naują Trijų karalių eisenos versiją ragina jungtis virtualaus žaidimo organizatoriai.

Kaip rašoma Kauno tautinės kultūros centro pranešime žiniasklaidai, įveikę kiekvieną užduotį, kauniečiai kartu su Kasparu, Merkeliu ir Baltazaru keliaus puošniomis Kauno gatvėmis.

Žaidimą galima žaisti 2021 m. sausio 6-20 dienomis. Tereikia išmaniajame įrenginyje arba planšetėje atsisiųsti ir instaliuoti nemokamą mobiliąją programėlę „Actionbaund“ iš „App Store“ arba „Google Play“ parduotuvių.

Žaidimui skirtą QR kodą galėsite rasti: Kauno tautinės kultūros centro internetinėje svetainėje arba „Facebook“ paskyroje.

„Jeigu padėsite Trims karaliams atkeliauti iki prakartėlės, pažadame, kad visos negandos tikrai pasibaigs ir jus lydės visokeriopa sėkmė! Tad pirmyn į įtraukiantį žaidimą!“, – praskaidrinti niūrias karantino dienas ragina organizatoriai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA