Kauno pareigūnai ieško į namus nesugrįžusio vyro | Kas vyksta Kaune

Kauno pareigūnai ieško į namus nesugrįžusio vyro

R. Tenio, Kauno apskrities VPK nuotr. / „Kas vyksta Kaune“ montažas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kaišiadorių rajono policijos komisariato pareigūnai ieško 1946 metais gimusio Broniaus Darasevičiaus. Artimiesiems su vyru nepavyksta susisiekti nuo spalio 20 dienos.

Kaip rašoma Kauno apskr. VPK pranešime žiniasklaidai, spalio 20 d. laikotarpiu nuo 11.00 val. iki 12.00 val. vyras išėjo iš namų Kaišaidorių r., Kruonio sen., Mankuviškių I k., ir nebegrįžo. Išeidamas galėjo vilkėti chaki spalvos megztinį, pilkos spalvos sportines kelnes, dėvėti megztą šviesią kepurę.

Vykdant intensyvius dingusiojo paieškos veiksmus, bendrauta su galimai paskutinį kartą vyrą mačiusiais asmenimis, apžiūrėtos ir patikrintos jo galimos buvimo vietos, paieškoje buvo pasitelkti ir kinologai su tarnybiniais šunimis, tačiau iki šios dienos vyras nesurastas.

Dingusysis apie 168 cm ūgio, vidutinio/liekno kūno sudėjimo, plaukai žili, ilgi, surišti į uodegą.

Asmenis, mačiusius ar žinančius Broniaus Darasevičiaus buvimo vietą bei galinčius suteikti vertingos informacijos, prašome kreiptis Kauno apskrities VPK telefonu (8 700) 63 623, skambinti skubios pagalbos telefonu 112 arba rašyti el. paštu arturas.biguzas@policija.lt.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA