Garliavoje taip pat triumfavo konservatoriai: II ture grumsis su socdemu (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Garliavoje taip pat triumfavo konservatoriai: II ture grumsis su socdemu (atnaujinta)

DELFI nuotr.

Balsavimas už kandidatus į Seimą jau baigėsi, VRK duomenimis Garliavos apygardoje iš registruotų 35790 rinkėjų, Seimo rinkimuose dalyvavo 52,70 proc., iš kurių 6,19 proc. balsavo iš anksto.

(atnaujinta 8 val.) Pirmadienio rytą paaiškėjo, kas keliaus į II turą ir susigrums dėl LR Seimo mandato. VRK pateiktais duomenimis, suskaičiavus visų 23-jų apylinkių balsus, Garliavos apygardoje pirmoje vietoje – Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionių demokratų kandidatas (TS-LKD) Justinas Urbanavičius surinkęs 34,72 proc. rinkėjų balsų nuo galiojančių biuletenių.

Antroje vietoje liko ir su konservatoriumi II ture susitiks 20,86 proc. balsų surinkęs Lietuvos socialdemokratų partijos iškeltas Paulius Visockas, už borto Garliavoje liko Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos (LVŽS) kandidatas Kęstutis Bacvinka, surinkęs 13,66 proc.rinkėjų balsų.

Naujausius suskaičiuotus rinkėjų balsus Garliavos apygardoje stebėkite čia.

Šiemet vienmandatėje Garliavos apygardoje į Seimą kandidatavo 9 politikai, su visais kandidatais galite susipažinti čia.

Prieš ketverius metus – 2016-aisiais Garliavos apygardoje į Seimą kandidatavo 9 politikai, I ture didžiausią skaičių balsų surinko Tėvynės sąjunga – Lietuvos krikščionys demokratai atstovas Donatas Jankauskas (30,80 proc.), tačiau antrajame ture nusileido savo varžovui. Surinkęs 53,15 proc. mandatą gavo Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos atstovas Kęstutis Bacvinka, o Donatas Jankauskas liko antras su 46,85 proc. balsų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA