Kauno viešajame transporte vėl keičiasi įlaipinimo tvarka | Kas vyksta Kaune

Kauno viešajame transporte vėl keičiasi įlaipinimo tvarka

Skaitytojo nuotr.

Dėl koronaviruso grėsmės Kauno miesto viešajame transporte vėl keičiasi įlaipinimo ir bilietų pardavimo tvarka. Pokyčius autobuse penktadienio popietę įamžino ir portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas.

„17 autobusas. Šiandien pro priekį jau neįleidžia, o prie dezinfekcinio skysčio priėjimo nėra“, – informacija su portalo redakcija dalijasi kaunietis.

Naujos taisyklės viešajame transporte / Skaitytojo nuotr.

Kaip pranešė „Kauno autobusai“, nuo liepos 24 d. viešajame transporte laikinai nebeparduodami vienkartiniai bilietai. Taip pat keičiasi įlaipinimo į viešąjį transportą tvarka – keleiviai neįleidžiami pro priekines duris.

„Siekiant išvengti nepatogumų, prašome iš anksto pasirūpinti atsiskaitymu už važiavimą. Atsiskaityti už važiavimą galima „Žiogas“ programėle arba elektroninio bilieto kortele. Atsiprašome už laikinus nepatogumus“, – nurodoma pranešime.

„Kas vyksta Kaune“ primena, kad kovo 13 dieną buvo pranešta, jog Kauno viešajame transporte nutraukiama bilietų prekyba pas vairuotojus ir keičiasi įlipimo tvarka į autobusus ir troleibusus.

Nauja tvarka, kurios metu buvo atidaromos visos viešojo transporto durys siekiant geresnės oro cirkuliacijos, laikėsi iki pat birželio 8 dienos, tądien sugrąžintas įlipimas pro priekines duris.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA