Socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino ir kaunietis reperis D. Ježerys taps tėvais | Kas vyksta Kaune

Socialinių tinklų žvaigždė K. Meschino ir kaunietis reperis D. Ježerys taps tėvais

Asmeninio albumo nuotr. / DELFI montažas

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino ir jos vaikinas kaunietis Dominykas Ježeris, žinomas OG Version pseudonimu, taps tėvais. Apie nėštumą Karolina sekėjams pranešė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai – keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems, kas bent kažkiek mus pažįstate ar atidžiai sekate – tikriausiai nebuvo sunku atspėti. Bandžiau mėtyti pėdas, bet gavosi gana juokingai. Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo.

View this post on Instagram

Mūsų kartu su Dominyku didžiausia svajonė išsipildė labai greitai ?♥️ keturis mėnesius slėpti tikrai nebuvo lengva, bet tiems kas bent kažkiek mus pažįstate, ar atidžiai sekate – nebuvo tikriausiai sunku atspėti ?? Bandžiau mėtyt pėdas bet gavos gan juokingai?? Esame be proto laimingi ir jaučiamės apdovanoti likimo ☺️ Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras kas tai per STEBUKLINGAS JAUSMAS ✨ Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą ?? greit būsime tryse ♥️ BEGALYBĖ MEILĖS P.S žurnalistai, kol kas nieko nekomentuosime, manau dar bus labai daug laiko apie tai pasiplepėti!☺️ P.P.S atsiprašau visų draugų ir pažįstamų už milijoną atmaskių ir mini pamelavimų per paskutinius mėnesius?? #family Nuotrauka @shotbylukas Stilius @vunderkinde Makiažas @rutagrigone_makeup Plaukai @anzelikawojc

A post shared by KAROLINA MESCHINO ?????? (@karolinameschino) on

Sunku jausmus šia tema sudėti į žodžius, tik tie kas iš meilės yra atvedę į pasaulį gyvybę supras, kas tai per stebuklingas jausmas. Man už šeimą niekada gyvenime nebuvo nieko svarbiau ir dabar yra neįtikėtina, jog atėjo mūsų laikas kurti savo mažytę šeimą. Greit būsime trise. BEGALYBĖ MEILĖS“, – savo paskyroje rašo K. Meschino.

Moteris tvirtina kol kas susilaikysianti nuo komentarų žurnalistams ir atsiprašo draugų, dėl nuslėptos netikėtos žinios.

Primename, kad lapkričio pradžioje K. Meschino savo sekėjams nutarė prisipažinti, kad skiriasi su grupės „Flying Saucer Gang“ lyderiu Remigijumi Daškevičiumi-Remiu.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA