Svarbu kauniečiams: ankstų ketvirtadienio rytą uždaromas eismas Kauno pilies žiedu | Kas vyksta Kaune

Svarbu kauniečiams: ankstų ketvirtadienio rytą uždaromas eismas Kauno pilies žiedu

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Ketvirtadienio rytą numatomi laikini eismo ribojimai vienoje judriausių miesto transporto arterijų – ties vadinamuoju Kauno pilies žiedu. Dėl to galimi ir viešojo transporto maršrutų vėlavimai.

Kaip pranešė Kauno miesto savivaldybė, eismas Kauno pilies žiedu bus ribojamas liepos 2 dieną, ketvirtadienį, ryte nuo 4 iki 6.30 val. Planuojant keliones vairuotojai raginami rinktis alternatyvius maršrutus ir aplenkti P. Vileišio (Vilijampolės) tiltą, o Jonavos gatve važiuoti tik iki P. Kalpoko gatvės.

Taip pat įvažiavimas į žiedą bus uždaromas ir Jonavos gatve iš Kauno pilies pusės, taipogi nuo Šv. Gertrūdos bei Šauklių ir aplinkinių – Pakopų ir Ievų tako – gatvių.

„Visi privažiavimai iki žiedinės sankryžos protarpiais bus uždaromi dėl ten vyksiančių darbų, todėl minėtu laiku gali susidaryti rytinės transporto spūstys“, – rašoma pranešime.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ žiniomis, čia kelias valandas vyks intensyvūs filmavimo darbai, dėl kurių reikalinga atlaisvinti važiuojamąją gatvės dalį aplink žiedą bei visas jo prieigas.

Realaus laiko informacija apie eismo sąlygas Kaune skelbiama čia.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA