Kaune į iškvietimą skubėjusių pareigūnų kelionę sustabdė „BMW“ | Kas vyksta Kaune

Kaune į iškvietimą skubėjusių pareigūnų kelionę sustabdė „BMW“

Stop kadras

Sekmadienio popietę „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė skaitytojo vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuota lengvojo automobilio „BMW“ ir policijos pareigūnų ekipažo avarija.

Skaitytojo teigimu, pareigūnai važiavo šalutiniu keliu Hipodromo gatve ir nepraleido į kalną A. Šociko gatve važiuojančio „BMW“ automobilio. Pasak kauniečio, lengvajame automobilyje – trys mažamečiai vaikai.

„Įdomu ar neužpuls žmonių, kad jie kalti, nes sakė pareigūnai važiavo su švyturėliais, bet vis tiek turėjo naudoti garso signalą“, – komentavo vaizdo medžiagą atsiuntęs vyras.

Kaip naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ nurodė Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Justina Kazragytė, apie 13.10 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato patrulių rinktinės pareigūno, gimusio 1996 metais, vairuojamas tarnybinis automobilis, reagavęs į gautą pranešimą apie galimai neblaivų vairuotoją kelyje, Kaune, Hipodromo gatvėje, kliudė vyro, gimusio 1983 metais, automobilį „BMW“.

Pasak J. Kazragytės, abu vairuotojai buvo blaivūs. Į įvykio vietą atvykę medikai apžiūrėjo „BMW“ automobilio 37-nių metų keleivę, tačiau vykti į gydymo įstaigą niekam neprireikė.

Pasiteiravus, ar „BMW“ automobilyje buvo mažamečių vaikų, tokių duomenų J. Kazragytė neturėjo.

Nelaimingo atsitikimo aplinkybės tiriamos.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA