Negalinčius atsiskaityti už paslaugas internetu prašo tai padaryti po karantino: delspinigių neskaičiuos | Kas vyksta Kaune

Negalinčius atsiskaityti už paslaugas internetu prašo tai padaryti po karantino: delspinigių neskaičiuos

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Atsižvelgiant į visoje Lietuvoje paskelbtą karantiną ir galimą viruso išplitimo pavojų, kauniečių prašoma sąskaitas už komunalines paslaugas mokėti internetu, rašoma Kauno savivaldybės pranešime spaudai. Neturint tokios galimybės, reikėtų palaukti iki karantino laikotarpio pabaigos – delspinigiai skaičiuojami nebus.

„Neskubėkite su grynaisiais pinigais į atsiskaitymo vietas. Vienas efektyviausių būdų pažaboti viruso plitimą yra žmonių susibūrimų ribojimas. Dėl to gyventojai raginami be reikalo neiti iš namų. Ypač tai svarbu vyresnio amžiaus žmonėms, senjorams. Stovėjimas pašto ar parduotuvių eilėse kelia didelę riziką užsikrėsti pavojingu virusu. Todėl popierinės sąskaitos palauks. Saugokime save ir artimuosius“, – teigė Kauno mero pavaduotoja Rasa Šnapštienė.

Kauno miesto savivaldybės įmonės neskaičiuos delspinigių visą karantino laikotarpį, o jam pasibaigus gyventojai sąskaitas galės apmokėti už praėjusį laikotarpį per 30 dienų.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA