Dvi oro linijų bendrovės laikinai atšaukia dalį skrydžių | Kas vyksta Kaune

Dvi oro linijų bendrovės laikinai atšaukia dalį skrydžių

BNS / Kas vyksta Kaune, BNS 2020/02/29 17:38
Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

„Wizz Air“ ir „Lufthansa“ skelbia atšaukiančios dalį skrydžių dėl koronaviruso protrūkio pasaulyje.

„Wizz Air“ nuo kovo vidurio iki balandžio pradžios atšaukia dalį skrydžių į Tel Avivą dėl koronaviruso protrūkio sumažėjus skrydžių paklausai.

„Wizz Air“ keičia skrydžių tvarkaraštį Izraelio Tel Avivo kryptimi dėl mažėjančios paklausos susidariusios dėl viruso COVID-19 protrūkio“, – skelbiama bendrovės pranešime.

Aviakompanija pranešė, kad nuo kovo 15 iki balandžio 2-osios koreguojant skrydžių grafiką, bus vykdomi du savaitiniai skrydžiai į Izraelio sostinę vietoje buvusių trijų.

Keleiviams, įsigijusiems bilietus į atšauktus skrydžius, siūloma nemokamai pakeisti skrydžio datą arba kompensuoti 120 proc. sumokėtos sumos į jų „Wizz Air“ sąskaitas.

Vokietijos oro linijos „Lufthansa“ taip pat paskelbė, kad bus atšaukta apie 25 proc. visų skrydžių.

„Lufthansa“ pranešime teigiama, kad trumpo ir vidutinio nuotolio skrydžių skaičius bus sumažintas bent ketvirčiu ir bus neleista skraidyti su 23 oro linijų parke esančiais ilgo nuotolio skrydžių lėktuvais.

Pasaulinę sergamumo koronavirusu statistiką galima stebėti čia. Naujausiais duomenimis, patvirtintų susirgimo atvejų yra 86 986, iš kurių mirė 2 979 ir 42 595 žmonės pasveiko.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA