10 rekomenduojamų restoranų verslo pietums Kaune | Kas vyksta Kaune

10 rekomenduojamų restoranų verslo pietums Kaune

Asiociatyvi / „Fresh Bufet Medžiotojų užeiga“ nuotr.

Daugelis kavinių Kaune pietų metu apsilankiusiam svečiui siūlo specialų dienos meniu, kurio patiekalai, pagaminti specialiai tai dienai ir jų kainodara yra pigesnė, nei užsakant iš įprasto meniu. Pateikiame populiariausių aukštesnės kokybės ir kainos verslo pietus siūlančių restoranų ir kavinių Kauno centre dešimtuką, kuris sudarytas atsižvelgiant į portalo „Kas vyksta Kaune“ bendruomenės ir redakcijos rekomendacijas.

[galerija kiek=”4″]

1. „DIA“, Maironio g.

Restorane „DIA“ darbo dienos verslo pietų pasiūlymas susideda iš užkandžio, sriubos ir karštojo patiekalo. Bendra komplekto kaina – 14 eur. Tik karštas patiekalas kainuoja 7 eur. Tai aukštesnės kokybės ir išskirtinio skonio mėgėjų pamėgta vieta, kur dienos pietų metu galima sutikti tiek verslo atstovų, kurie mėgsta čia skirti laiką susitikimui su partneriais, tiek sporto, pramogų pasaulio žmonių ar mieste papietauti susiruošusias nedirbančias moteris. Tad „DIA“ publika gana įvairi, o visus jungia esminis bruožas – tai aukštesnių pajamų žmonių pietų vieta.

Restoranas „DIA“/ „DIA“ nuotr.

2. „Sala“, Karaliaus Mindaugo pr.

Kauno „Žalgirio“ arenoje įsikūręs prabangus restoranas „Sala“ taip pat puiki vieta skirti susitikimą verslo pietums, kurio metu skanaujant prabangiai patiektą maistą ir žvelgiant į tekantį Nemuną galima neformaliai aptarti svarbius dalykinius klausimus ar tiesiog ramiai pasikalbėti. Darbo dienomis siūlomą verslo pietų meniu įprastai sudaro dvi sriubos, salotos ir kelių pavadinimų karštieji patiekalai bei desertas. Bendra komplekto kaina apie 13 eur., o tik pagrindinio patiekalo pageidaujantiems dienos pietūs atsieis iki 5 eur.

Restoranas „Sala“/ „Sala“ nuotr.

3. „Diverso“, K. Donelaičio g.

Viešbutyje „Park Inn“ įsikūręs restoranas „Diverso“ – pamėgta įvairių sričių darbuotojų, verslininkų, politikų pietų vieta, jei norima ne tokios įpareigojančios, bet kokybiško maisto vietos. Pilnas pietų bufetas, kuomet galima rinktis iš pakankamai plataus dienos pasiūlymų spektro kainuoja 13 eur. Dienos pietums „Diverso“ virtuvė įprastai siūlo kelių pavadinimų salotas, dvi sriubas ir 5-6 pagrindinių patiekalų variantus. Sriubos ir karštojo patiekalo komplekto kaina – 8,70 eur.

Restoranas „Diverso“/ „Diverso“ nuotr.

4. „MOMO grill Kaunas“, Karaliaus Mindaugo pr.

Ant grilio šviežiai keptais patiekalais garsėjantis „MOMO grill Kaunas“ taip pat mėgiamas išskirtinesnio ir brangesnio maisto skanautojų, kurie šią vietą mielai renkasi ir verslo pietums. Čia siūloma rinktis iš keleto sriubų ir keleto karštųjų patiekalų variantų, kurie čia pat šviežiai bus iškepti pagal kliento pageidaujamą skonį. Už visą pietų komplektą su desertu „MOMO grill Kaunas“ papietauti galėsite iki 13 eurų, o karštųjų patiekalų kainos svyruoja nuo 6 iki 9 eur.

5. „Fresh Buffet Medžiotojų užeiga“, Jonavos g.

Verslo centre „Kauno dokas“ savitarnos principu veikiantis restoranas – bene vienintelis tokio pobūdžio Kaune, kuriame savo pietus galima pilnai susikomplektuoti iš atvirai siūlomų užkandžių, sriubos ir čia pat jūsų akyse gaminamų karštųjų patiekalų, tarp kurių ir azijietiškos virtuvės pasiūlymai. Apsilankymas pietų metu „Fresh Buffet“ trumpam nukelia į atostogų nuotaiką, kuomet prabangaus viešbučio restorane galite atsipalaidavę rinktis iš itin plataus ir net egzotiško meniu. Dienos pietų kaina suaugusiam asmeniui – 6,90 eur.

6. „Piccola Italia“, Vytauto pr.

Šalia autobusų stoties esančiame verslo centre „32“ įsikūręs itališko maisto restoranas „Piccola Italia“ – jaunesnis beveik dešimtmetį Maironio gatvėje veikiančios to paties pavadinimo vyninės brolis. Vytauto prospekte neseniai duris atvėręs šio pavadinimo restoranas akį traukia stilingai jaukia prabanga ir daugelio lietuvių mėgiamos itališkos virtuvės patiekalų pavadinimais, kurių ne vienas pasirinkimas bus ir verslo pietų pasiūlymų sąraše. Pietų komplekto kaina, priklausomai nuo to, kiek patiekalų rinksitės, gali išaugti ir iki 20 eurų. Renkantis tik pagrindinį patiekalą ir sriubą pietums reiktų planuoti skirti 9- 12 eur.

7. „Mūū BBQ“, Savanorių pr.

Modernaus grilio baras „Mūū BBQ“ veikia verslo centre „Mikrovista“, kuris įsikūręs strategiškai patogioje Žaliakalnio vietoje – tik užkilus iš miesto centro Savanorių pr. kalnu. Verslo pietums siūlomų patiekalų pasirinkimas gana platus – nuo tradicinių lietuviškų pavadinimų iki Azijos virtuvės pasiūlymų. Kasdien siūloma rinktis iš dviejų sriubų ir ne mažiau, kaip 8-ių pavadinimų karštųjų patiekalų. Šioje vietoje akcentuojama, kad papietauti pavyks pakankamai greitai, nes visi patiekalai jau paruošti vartojimui. Taip pat „nesikandžioja“ ir kainos – papietauti čia pavyks už 5-6 eur., nes dauguma karštųjų patiekalų kainuoja iki 4 eur.

8. „Laurus“, R. Kalantos g.

Moderniame verslo centre Petrašiūnų pradžioje veikiantis restoranas „Laurus“ galėtų būti pasirenkamas dėl šioje miesto dalyje dirbančių verslo žmonių patogumo bei galimybės papietauti gana greitai, nes visi patiekalai čia taip pat jau paruošti valgymui, tereikia susikomplektuoti iš keleto variantų karštųjų ir skirtingų garnyrų. Priklausomai nuo to, ką pasirinksite, pietūs čia kainuos 5-7 eur. Valgantiems karštąjį patiekalą mažas dubenėlis sriubos tiekiamas nemokamai. Karštųjų patiekalų kainos svyruoja nuo 3,5 iki 4,50 eur. Jauki „vintažinė“ restorano aplinka, aukštesnės kokybės indai, kuriuose tiekiamas maistas, itin šiltas ir malonus aptarnavimas nuteiks maloniai kiekvieną, kuris pietų metu ieško ne tik turinio skrandžiui, bet ir poilsio minutės smegenims.

9. „Portofino“, Savanorių pr. 

Dar vienas itališko maisto restoranas „Portofino“ iš mūsų siūlomo dešimtuko yra bene toliausiai nutolęs nuo miesto centro, bet verslo pietums dažnai pasirenkamas būtent dėl patogios lokacijos, kai nuvykimui iki miesto centro nėra laiko. Dienos pietums virtuvės šefas paprastai paruošia porą karštųjų patiekalų ir sriubą. Bendra pietų komplekto kaina 5,90 arba 7,90 eur., tik karštojo patiekalo – nuo 4,4 iki 6,4 eur.

10. „PJazz Kitchen | Coctail Lab“, Vilniaus g.

Dešimtuko pabaigoje įtraukėme ir vieną tinklinio restorano „PJazz“ vietą Kauno senamiestyje, nors verslo pietūs populiarūs ir kitose šio tinklo restoranuose. Pasirinkę iš dienos pasiūlymų meniu pietums išleisite iki 5,5 eur. Sriuba – 1 eur., salotos 4 eur., karštasis patiekalas 4,5 eur.

Skanaus!

Šis rekomenduojamas dešimtukas, kurias vietas Kaune galite pasirinkti verslo pietums, nėra komercinis turinys ir parengtas atsižvelgiant į portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų apklausą.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA