Požeminiuose Kauno klinikų tuneliuose – netikėti keturkojai svečiai | Kas vyksta Kaune

Požeminiuose Kauno klinikų tuneliuose – netikėti keturkojai svečiai

Skaitytojo nuotr.

Po Kauno klinikomis driekiasi tuneliai, kurie padeda pasiekti norimą pastatą neišeinant į lauką. Tiesa, šie susisiekimo labirintai reikalauja atidumo, antraip galima pasiklysti. O taip pat sutikti keturkojų svečių.

Kauno klinikų tuneliuose apsilankęs kaunietis sutiko požemiuose gyvenančią arba čia atklydusią kačių bendruomenę.

„Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė filmuota vaizdo medžiaga, kurioje užfiksuotas Kauno klinikų požeminiuose tuneliuose slampinėjantis būrelis kačių.

Pasidomėjome, ar tai yra atsitiktinis reiškinys ir pasiteiravome Kauno klinikų atstovų, ar gyvūnai gali patekti į sterilias klinikų patalpas.

Lietuvos sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikų
Komunikacijos tarnybos vyriausioji specialistė Karolina Vaikšnoraitė „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad žinių apie klinikų tuneliuose klaidžiojančias kates personalas neturi.

„Ligoninės teritorijoje (lauke) kartais galima pastebėti kates, nes teritorija nėra izoliuota nuo kitų miesto teritorijų. Pacientams ar darbuotojams palikus atviras duris, katės galėjo patekti į tunelius, bet tai tik atsitiktinumas ir pavienis atvejis“, – keturkojų susibūrimą klinikų tuneliuose komentavo K. Vaikšnoraitė.

Kauno klinikų komunikacijos specialistė pabrėžė, kad į ligoninės patalpas, kuriose atliekamos medicininės intervencijos ar kitos procedūros, nepatenka ne tik katės, bet ir pašaliniai asmenys.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA