Šiurpioje avarijoje Panerių gatvėje žuvo motociklininkas, pagalbos prireikė ir medikams (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Šiurpioje avarijoje Panerių gatvėje žuvo motociklininkas, pagalbos prireikė ir medikams (papildyta)

R. Tenio nuotr.

Antradienio popietę avarijomis prapliupo Panerių gatvėje, važiuojant link Lapių. Čia susidūrus trims transporto priemonėms, motociklininkas neišgyveno. Į eismo įvykį papuolė ir nelaimės vieton skubėjusi medikų brigada.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) informavo, kad 14.20 val. Panerių gatvėje susidūrė trys transporto priemonės: moters (gim. 1981 m.) vairuojamas automobilis „Mercedes-Benz“, vyro (gim. 1951 m.) vairuojamas automobilis „Toyota” ir motociklas „Honda“. Pastarojo vairuotojui (gim. 1982 m.) medikai konstatavo mirtį.

Kauno greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyresnysis gydytojas „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad greitoji buvo išsiųsta į eismo įvykį Panerių g. 205. Čia vyko viena medikų brigada iš Šilainių ir viena iš centrinės stoties Pramonės prospekte.

Tiesa, Šilainių ekipažas netoli nelaimės vietos pats pateko į avariją. Pirminiais duomenimis, jo nepraleido lengvasis automobilis „Volkswagen“, nukentėjo greitosios darbuotojai. Tuomet į tą vietą buvo aktyvuotos dar trys brigados.

Deja, motociklo vairuotojo, kuris nukentėjo pirmojoje avarijoje, sužeidimai buvo nesuderinami su gyvybe, pašnekovas nurodė, kad jam medikai padėti nebegalėjo. Greitosios žiniomis, buvo deformuota žmogaus galva, galūnės.

Pareigūnai dirba įvykio vietoje, aiškinasi eismo įvykio aplinkybes. Panerių gatvėje tuo metu formuojasi nemaža spūstis – važiuojant nuo Lapių, ji prasideda nuo „Maxima“ parduotuvės, judant kita kryptimi beveik siekia Kleboniškio tiltą.

Papildyta 16.30 val.

Kauno apskrities VPK patikslino, kad 14.36 val. gautas pranešimas apie netoli eismo įvykio vietos susidūrusius „Volkswagen“ ir greitosios medicinos pagalbos automobilius. Iš eismo įvykio vietos į gydymo įstaigą pristatytas 2002 m. gimęs „Volkswagen“ keleivis ir du greitosios medicinos pagalbos darbuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA