Kaune – tyčia padegtas balkonas: bute buvę vaikai apsinuodijo dūmais | Kas vyksta Kaune

Kaune – tyčia padegtas balkonas: bute buvę vaikai apsinuodijo dūmais

Asociatyvi / R. Tenio nuotr.

Vėlų antradienio vakarą Kovo 11-osios gatvėje, įmetus degantį daiktą, buvo padegtas 1-ame aukšte esantis balkonas. Gaisro metu smalkėmis apsinuodijo bute buvę vaikai ir moteris.

Kauno priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad antradienį, 23.50 val. buvo gautas pranešimas, kad Kovo 11-osios g. 43-18 dega balkonas. Atvykus PGP atlikta žvalgyba, buto balkonas esantis 1-ame aukšte degė atvira liepsna.

Namas daugiabutis, 5-ų aukštų, 4 laiptinių. Gaisras kilo 2 laiptinėje, 1-ame aukšte esančiame bute Nr. 18.

Gaisro metu buto balkone sudegė esantis vaikiškas vežimėlis, kiti daiktai, apdegė balkono lango rėmas, sutrūkinėjo du lango stiklai ir balkono durų stiklas, aprūko butas.

Dėl įtariamo apsinuodijimo dūmais į LSMULKK Skubios pagalbos skyrių medikai išvežė bute buvusius vaikus (2019 m., 2006 m., 2012 m. gimimo) bei moterį (gimusią 1981 m.).

Policijos departamentas pranešė, kad apie 23.50 min. Kaune, Kovo 11-osios g., į buto balkoną buvo įmestas degantis daiktas, dėl ko kilo gaisras, kurio metu apdegė daugiabučio namo siena, balkonas ir buto langas.

Policija patikslino, kad gaisro metu nukentėjo moteris (g. 1981 m.) ir nepilnametis (g. 2006 m.), kurie dėl apsinuodijimo smalkėmis pristatyti į ligoninę. Įtariamasis (g. 1982 m.) ieškomas.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA