Kraupus vakaras Romainiuose: nudurtas jaunas vyras | Kas vyksta Kaune

Kraupus vakaras Romainiuose: nudurtas jaunas vyras

Skaitytojų nuotr.

Trečiadienio vakarą Romainiuose buvo mirtinai sužalotas jaunas vyras – žudikas iš įvykio vietos pabėgo. Atvykę medikai sužalotam vyrui padėti nebegalėjo.

[galerija kiek=”4″]

Kauno apskrities policija „Kas vyksta Kaune“ nurodė, kad liepos 17 dieną, 23:03 val. buvo gautas pranešimas apie sužalotą vyrą Romainiuose (g. 1990 m.).

29-erių metų vyras sužalojimus patyrė šalia parduotuvės „Aibė“, Romainių g. 36. Įvykio vietoje dirbo gausios greitosios medicinos pagalbos ir policijos pajėgos.

„Kas vyksta Kaune“ skaitytojas pasidalino nuotrauka, kurioje užfiksuota kaip praeiviai bando atgaivinti sužalotą vyrą.

Atvykusi greitoji medicininė pagalba vyrui padėti nebegalėjo. Vyras dėl durtinių žaizdų krūtinėje ir kojoje mirė vietoje. Įtariamasis ieškomas.

Kitas „Kas vyksta Kaune“ skaitytojas, tapo įvykio liudininku. „Vakar naktį Romainiuose, Romainių g. ėjo 2 vaikinai į parduotuvę, o prie jos šlapinosi atsistojęs kitas nepažįstamas vaikinas. Tie sudrausmino jį – jam nepatiko ir dūrė peiliu kelis kartus. Pradūrė plaučius, širdį ir nekaltas vaikinas mirė vietoje. Žudikas buvo su mergina ir dar nerastas“, – teigė įvykį matęs kaunietis.

Kauno apskrities policija atlieka tyrimą ir aiškinasi aplinkybes.

Artimieji prašo pagabos surasti žudiką ir atsiliepti įvykį mačiusius žmones. Nusikaltimą įvykdęs vyras buvo su mergina.

Asmenis, mačiusius nusikaltimą arba galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, raginame skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 28 arba (8 37) 30 34 50.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA