Smalsių vaikų vasara: kviečia pažinti Kauną arba Edinburgą, mokytis programuoti ir lavinti lietuvių kalbą | Kas vyksta Kaune

Smalsių vaikų vasara: kviečia pažinti Kauną arba Edinburgą, mokytis programuoti ir lavinti lietuvių kalbą

Organizatorių nuotr.

Kad atostogos būtų kupinos ne tik karštos saulės, gaivių maudynių, bet ir nepamirštamų įspūdžių bei nuotykių: Erudito licėjaus vasara startuoja su išskirtine ir naujų potyrių turtinga stovyklų programa. 6-16 metų vaikams parengtos net 6 stovyklos, kviečiančios pažinti Kauną arba Edinburgą, mokytis programuoti arba patirti lietuvių kultūrą, lavinti kūrybą ir net kurti utopinį miesto modelį.

[galerija kiek=”4″]

Stovyklose išlaikoma skandinaviškoji integruoto ugdymo metodika, stovyklų mokytojai – profesionalai, o programos turinys paruoštas taip, kad visapusiškai ugdytų stovyklautojus, remiantis patyriminiu bei mąstymo ugdymu, komandiniais ir žaidybiniais mokymosi metodais.

Pasirinkus Lietuvių kultūros vasaros stovyklą Kaune, licėjaus komanda suteikia apgyvendinimo viešbutyje galimybę drauge su kitais stovyklautojais iš viso pasaulio ir pažada kasdien vis naujus potyrius bei atradimus: kelionę į Šiauliuose veikiantį šokolado fabriką, ekskursiją į Palangą, turą po Traukų pilį ir Lietuvos sostinę Vilnių.

Smalsuolius, kuriuos domina tarptautiniai nuotykiai užsienyje, licėjus kviečia skristi į Edinburgą ir susipažinti su magiškuoju Hario Poterio pasauliu.

Kaip visada kruopšti ir atidi licėjaus komanda stovyklų programas parengė taip, kad būtų ne tik linksma, bet ir naudinga: moksleiviai susiras draugų iš viso pasaulio, atskleis savo talentus ir ugdysis įgūdžius, reikalingus ne tik mokslui, bet ir gyvenimui. Kūrybinis mąstymas, laiko planavimas, darbas komandose, komunikaciniai gebėjimai, problemų sprendimas, anglų kalbos tobulinimas – tai tik dalis kompetencijų, kurias ugdysis vaikai, pasirinkę bet kurią iš programos siūlomų stovyklų.

Stovyklos

Birželio 17–30 d. | „Pažinimo dienos Erudito licėjuje“ – tai 2–jų savaičių stovykla vaikams, kurioje kartu žengsime į meno ir kultūros pasaulį, eksperimentuodami patirsime pažinimo džiaugsmą, ugdysime valią sporte, inscenizuosime ir kursime dramos studijoje. Ši stovykla skirta drąsinti pažinti pasaulį, išbandyti įvairias veiklas, lavinti kūrybinį mąstymą. Galima registruotis ir ateinančiai savaitei!

Birželio 25–28 d. | Nuo 2019 metų pavasario Erudito licėjus tapo sertifikuota „DIGITAL MEDIA ACADEMY“ mokykla. Vieną iš daugiau nei 100 programų siūlome išbandyti ir mažiesiems 7–9 metų vaikams – būsimiems programuotojams! „Junior Adventures in Game Coding“ – tai stovykla, skirta 7–9 metų vaikams. Šios intensyvios 4 dienų stovyklos metu vaikai mokysis programuoti, o pramokę, susikurs savo unikalų žaidimą.

Birželio 25–28 d. | Tarptautinė vasaros stovykla „Wonderpolis” (9-13 metų vaikams) organizuojama anglų kalba. Vaikai ne tik aplankys daug garsių ir mažiau žinomų Kauno vietų, nagrinės ir gilins savo įgūdžius bei žinias, bet ir, naudodami įvairias technologijas, kurs Kauno miestą.

Liepos 22 – rugpjūčio 4 d. | Tarptautinė anglų kalbos stovykla „Kaunas Wonderpolis Junior” (7-10 metų vaikams). Stovyklos „Kaunas Wonderpolis Junior“ metu tyrinėsime Kauną – miestą, kuriame slepiasi daugybė nuotykių ir įdomybių, o tuomet, pasitelkę kūrybiškumą, statysime utopinį Kauno modelį – „Wonderpolį”.

Liepos 22 – rugpjūčio 4 d. | Lietuvių kultūros vasaros stovykla (10–16 metų vaikams) orientuota į lietuvių kalbos lavinimą. Šios stovyklos metu bus organizuojamos lietuvių kalbos pamokos, kelionės į Lietuvos pajūrį, Trakus ir daug kitų komandinių veiklų.

Rugpjūčio 3–10 d. | Tarptautinė vasaros stovykla Edinburge (10–15 metų vaikams) kvies susipažinti su paslaptinguoju Edinburgu! Stovyklos metu aplankysime menų festivalį, susipažinsime su magiškuoju Hario Poterio pasauliu, tobulinsime anglų kalbos žinias ir kiekvieną dieną patirsime naujų nuotykių. Vaikai gyvens šeimose, kur galės betarpiškai pažinti ir patirti šalies kultūrą bei pasaulėjautą.

Daugiau informacijos ir registraciją rasite čia:

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA