Uždaryta viena pagrindinių Kauno gatvių – jaučiamas dujų kvapas (atnaujinta) | Kas vyksta Kaune

Uždaryta viena pagrindinių Kauno gatvių – jaučiamas dujų kvapas (atnaujinta)

„Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

Pirmadienio rytą „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pranešė apie incidentą R. Kalantos gatvėje. Anot kauniečių, čia jaučiamas dujų kvapas, policija draudžia leistis į Petrašiūnus bei kilti link VI forto.

[galerija kiek=”8″]

Apie eismo sutrikimus, kurie, įtariama, galėjo kilti dėl pažeisto dujotiekio ir likviduojamų avarijos pasekmių, skaitytojai informavo apie 9.50 val. Spūstis tęsiasi tiek K. Baršausko gatve nuo „Molo“, tiek R. Kalantos gatve link VI forto žiedinės sankryžos.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtoja „Kas vyksta Kaune“ patvirtino, kad R. Kalantos gatvė uždaryta. Čia vykdant kasimo darbus buvo pažeistas dujotiekis, apie nelaimę pranešta 9.14 val.

R. Kalantos gatvėje remontuojamas pažeistas dujotiekis / DELFI, Justina B. Photography

Įvykio vietoje dirba tarnybos, kol padariniai nebus likviduoti, policijos pareigūnai riboja eismą, neleidžiama leistis į Petrašiūnus ir kilti R. Kalantos gatve aukštyn.

Po 10 val. Kauno apskrities VPK trumpąja žinute patikslino, kad ties R. Kalantos gatvės 2-u pastatu vykdant statybos darbus pažeistas po viaduku esantis dujotiekis. „Energijos skirstymo operatoriaus“ darbuotojai atlieka remonto darbus.

Eismas laikinai uždarytas nuo R. Kalantos ir Kombinato gatvių sankryžos iki K. Baršausko gatvės. Kauniečiai socialiniuose tinkluose praneša, kad vairuotojai čia priversti suktis atgal, į Petrašiūnus verčiau važiuoti pro Amalius.

Atnaujinta 11.16 val.

Kauno apskrities VPK 11.15 val. informavo, kad dujotiekio gedimas jau likviduotas, eismas R. Kalantos gatve atidarytas. VI forto prieigose susidariusios spūstys, „Google Maps“ duomenimis, pamažu sklaidosi.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA