Kelyje „Kaunas-Prienai“ šiurpi avarija: ruože apribotas eismas | Kas vyksta Kaune

Kelyje „Kaunas-Prienai“ šiurpi avarija: ruože apribotas eismas

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Pirmadienio rytą kelyje Kaunas-Prienai susidūrė du automobiliai. Vieną iš vairuotojų vadavo ugniagesiai, jis išvežtas į ligoninę. Įvykio vietoje iš dalies apribotas eismas. Jį reguliuoja policija.

[galerija kiek=”4″]

Įvykio liudininkų teigimu, avarijos metu lengvasis automobilis „Škoda Fabia“ susidūrė su krovinine transporto priemone „Mercedes Benz“. „Pavojingoje sankryžoje, ties nusukimu į Rokus, po smūgio iškrito „Škoda Fabia“ variklis“, – nelaimės detalėmis dalijasi pro šalį vykę vairuotojai.

Kaip portalui „Kas vyksta Kaune“ sakė Alytaus apskrities Vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė, balandžio 15 d., apie 8:30 val. gautas pranešimas, kad Išlaužo seniūnijoje, Šaltupio kaimo ribose susidūrė du automobiliai: „Škoda Fabia“ ir „Mercedes Benz“.

„Škoda Fabia“ vairavo vyras, gimęs 1997 metais, o prie „Mercedes Benz“ vairo sėdėjo vyresnio amžiaus vairuotojas. Pirminiais duomenimis, avarija įvyko dėl to, kad „Škoda Fabia“ vairuotojas galimai išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir tuo metu susidūrė su sunkvežimiu.

Nukentėjo „Škoda Fabia“ vairuotojas. Tam, kad būtų išvaduotas iš sumaitoto automobilio, jam prireikė ugniagesių pagalbos. Jis perduotas medikams. Sunkvežimio vairuotojui pagalbos neprireikė.

Eismas nelaimės vietoje iš dalies apribotas ir šiuo metu yra reguliuojamas.

Kelio ruože Kaunas-Prienai avarijos – gana dažnas reiškinys, kelias nėra saugus, išvažiuoti iš šalutinių kelių pavojinga. Lietuvos automobilių kelių direkcija minėtame kelio ruože planuoja įrengti kelis vidutinio greičio matuoklius, tačiau kelio rekonstrukcija nenumatoma.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA