Technologijų madas besivaikant: populiariausi mobilieji telefonai ir nešiojamieji kompiuteriai darbui | Kas vyksta Kaune

Technologijų madas besivaikant: populiariausi mobilieji telefonai ir nešiojamieji kompiuteriai darbui

Organizatorių nuotr.

Tikriausiai pamenate laikus, kai kone kiekvienas, mobiliuoju telefonu apsirūpinęs žmogus, iš kišenės išsitraukdavo vieną ir vienintelį, legendinį Nokia 3310. Plataus galimybių ir pasirinkimo spektro nebuvo, o pripažinimas sklido ir lūpų į lūpas…

Ir vis dėlto, laikai sparčiai keičiasi, šiandien mobiliųjų telefonų ir nešiojamųjų kompiuterių gamintojai nenustygsta vietoje konkuruodami, siūlydami inovacijas, novatoriškus sprendimus ir net vienas kitą paslapčiomis kopijuodami. Nėra to blogo, kas neišeitų į gerą – kuo didesnė paklausa, tuo didesnė pasiūla, tad šiandien galime džiaugtis galėdami pasirinkti telefoną ar kompiuterį pagal savo asmeninius kriterijus, poreikius ir pomėgius.

O ką daryti, kai prekių tiek daug, o išsirinkti sunku? PIigu.lt pateikia perkamiausių ir populiariausių mobiliųjų telefonų ir nešiojamų kompiuterių darbui trejetuką, kuris padės paprasčiau priimti tinkamą sprendimą.

Dažniausiai parduodami telefonai

Xiaomi Redmi Note 7

Tai naujausias Xiaomi gamintojo kūrinys, patenkantis į ekonominės klasės išmaniųjų mobiliųjų telefonų kategoriją. Ieškantys šiuolaikiško dizaino telefono, kurį papildytų puiki kamera (pagrindinė: 48 + 5 Mpx, priekinė: 12 + 2 Mpx) ir galingas procesorius – tikrai nenusivils. Juk ne veltui šie Xiaomi parduodami telefonai puikuojasi el. parduotuvių TOP viršūnėse.

Huawei P20 Pro, 128 GB

Juoda ir violetinė šio mobiliojo telefono versijos – geidžiamiausios ir perkamiausios. Huawei P serijos produkcija pasižymi ypatinga, fotografijos mėgėjus stebinančia trijų kamerų, geba. Huawei, kolaboruojantys su pasaulinio lygio fotoaparatų gamintojais Leica – skinasi kelią į technologijas mylinčių žmonių širdis. Huawei P20 Pro dizainą sukurti įkvėpė šviesos bangų energija. Gradientu pereinančios mobiliojo telefono spalvos tiesiog užburia, tad visai ne nuostabu, jog ši telefono versija – viena perkamiausių. Be Huawei P20 Pro versijos, kelią į žvaigždes skinasi ir Huawei P20 Lite bei Huawei P Smart. Panašu, jog Kinijos gamintojo produkcija užkariaują Lietuvos rinką.

Samsung Galaxy S10 Plius

Patys Samsung gamintojai sako, jog šis mobilusis telefonas ne tik išsiskiria iš kitų, bet ir yra – išskirtinis. Inovatyvus išlenktas ekranas, pribloškiančios kinematografinės nuotraukas (net 123 laipsnių kampas!) bei spartusis belaidis įkrovimas… ko daugiau gali norėti užkietėję technologijų mylėtojai?

Geriausi nešiojami kompiuteriai darbui

Asus R420MA-EB154T ir Asus VivoBook R420MA-EB154T

Šie du nešiojami kompiuteriai darbui – Asus gamintojo pirmūnai. Pats gamintojas teigia, jog unikali Windows 10 operacinė sistema – tai komforto, našumo ir funkcionalumo sinonimas. Kompiuteriai tobulai tinka tiek darbui, tiek ir asmeniniam naudojimui. 14 colių įstrižainė ir Full HD ekranas užtikrina aukščiausio standarto pramogas: filmai, žaidimai ir nuotraukos nešiojamo kompiuterio ekrane suteiks dar daugiau malonumo. Be viso to, Intel Pentium procesoriai užtikrina didesnį efektyvumą už labai patrauklią kainą, tad nekyla nei klausimas, kodėl Asus karaliauja nešiojamų kompiuterių darbui topo viršūnėje.

Acer Aspire A315-33-C4KN

Tai – Acer šeimos pasididžiavimas. Acer Aspire – ekonominės klasės kompiuteris, kuris pasižymi itin aukštos kokybės vaizdu ir yra optimalus sprendimas verslo klasės vartotojams. Sparti ir patikima USB 3.0 sąsaja užtikrina net dešimt kartų greitesnį duomenų perkėlimą lyginant su tradiciniu USB, tad darbas su šiuo kompiuteriu taps vienu malonumu. Jei esate tie, kurie vertina žaibišką kompiuterio reakciją ir dirbate su didžiule galybe programų vienu metu, greitas SSD diskas tikrai nenuvils.

Dell Latitude E6430 i5-3320M

Dell čempionas – greitasis Latitude modelis. Sakoma, jog ideali įstrižainė darbui – 14 colių, tad čia Dell, galimai, laimės jūsų palankumą. Įžymusis Intel Core i5 procesorius, sparčioji USB 3.0 jungtis, Bluetooth ir begalė kitų privalumų talkins kasdieniniame darbo sūkuryje. Jeigu ieškote patikimo ir ilgaamžio nešiojamojo kompiuterio darbui už prieinamą kainą – tai gali būti jūsų pasirinkimas.

Tiems, kurie pradėjo apmąstymų kelią į tinkamo mobiliojo telefono ar nešiojamojo kompiuterio darbui pasirinkimą, palinkėsime atkreipti dėmesį į šiuos, papildomus kriterijus: prekės garantinis laikotarpis ir pirkėjų atsiliepimai. Nepagailėkite laiko paieškai ir netrukus mėgausitės technologijų privalumais.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA