Policininkų poelgis sužavėjo: dėl kauniečio šunelio pasistengė iš peties | Kas vyksta Kaune

Policininkų poelgis sužavėjo: dėl kauniečio šunelio pasistengė iš peties

R. Tenio, Lietuvos policijos nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Pirmadienį Lietuvos policija savo „Facebook“ puslapyje pasidalino istorija apie kilniaširdišką Kauno pareigūnų poelgį. Du Kauno apskrities policininkai savaitgalį padėjo išgelbėti šuniuko gyvybę.

„(…) sulaukėme mūsų bičiulio Vitalijaus ir jo augintinio Džokerio padėkos Kauno apskrities policijos pareigūnams Milanai Pilkytei ir Gražvydui Mazur, kurie suskubo padėti šiam gražuoliui“, – rašė nedidelio šunyčio nuotrauka pasidalijusi Lietuvos policija.

Keturkojo šeimininkas, kaip teigiama „Facebook“ žinutėje, labai dėkoja policijai, ypač dviem pareigūnams, kurie suteikė operatyvią ir nuoširdžią pagalbą automobilio partrenktam kauniečio šuniukui.

„Ankstyvą šeštadienio rytą minėti pareigūnai padėjo ne tik surasti Kaune veikiančią gyvūnų kliniką, bet ir pristatyti šuniuką į ją. Labai ačiū jauniesiems Kauno pareigūnams, smagu matyti Lietuvos policiją žingsniuojant dideliais šuoliais į priekį!“ – dėstoma pranešime.

Pareigūnų duomenimis, Džokeris jaučiasi gerai, yra gyvybingas ir šįvakar iš klinikos vyks į namus. „Lietuvos policija labai džiaugiasi operatyviai suteikusi pagalbą Vitalijui ir jo augintiniui“, – į vyro padėką mandagiai atsakoma socialiniame tinkle.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA