Gausus specialiųjų tarnybų sujudimas Žaliakalnyje: rasta dingusi mergina (dar papildyta) | Kas vyksta Kaune

Gausus specialiųjų tarnybų sujudimas Žaliakalnyje: rasta dingusi mergina (dar papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojai pastebėjo sujudimą Žaliakalnyje. Pasak jų, vienoje iš minėtame mikrorajone esančių gatvių prie namo gausu specialiųjų tarnybų automobilių.

„Gal žinote kas vyksta ties Žemaičių gatvėje esančiu 14 numeriu pažymėtu namu? Pilna policijos, ugniagesių, stovi greitosios medicinos pagalbos automobilis“, – informuoja įvykio liudininkai.

Gausios specialiųjų tarnybų pajėgos Žaliakalnyje / Skaitytojų nuotr.

Susisiekus su policijos pareigūnais paaiškėjo, jog lapkričio 29 d. buvo gautas motinos pranešimas apie dingusią dukterį (29 m.), gyvenusią Užliedžiuose.

Ieškota jauna moteris buvo surasta Žaliakalnyje. Merginai prireikė medikų pagalbos, pirminiais duomenimis, ji buvo sumušta. Nukentėjusioji išvežta į gydymo įstaigą.

Policija vykdo tyrimą.

Papildyta 13.42 val.

Portalas kauno.diena.lt skelbia, kad iš minėto namo pareigūnai išvedė Kauno kriminaliniame pasaulyje gerai žinomą, ne kartą teistą 43-ejų Mindaugą Mažeiką-Asilą. Vyras Žemaičių gatvėje stovinčiame name nuomojo butą, kuriame ir rasta jauna moteris.

Papildyta 15.22 val.

Kauno apskrities vyriausiasis policijos komisariatas (VPK) ketvirtadienio popietę pateikė daugiau informacijos apie sujudimą Žaliakalnyje. Policijos duomenimis, lapkričio 29 d., apie 9 val. pareigūnai sulaukė artimųjų pranešimo, kad jų dukra (gim. 1989 m.) gali būti sužalota, jos telefonas išjungtas ir nepavyksta susisiekti su ja.

Pareigūnams nedelsiant sureagavus į gautą pranešimą, apžiūrint galimas moters buvimo vietas, tikrintas ir vyro (gim. 1975), su kuriuo ji bendrauja, nuomojamas butas, esantis Žemaičių gatvėje. Iš pradžių į minėtą butą patekti nepavyko, asmuo durų neatidarė, pasitelkus Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnų pagalbą, bandyta patekti per langą, o pradėjus laužti duris, jas atrakino viduje buvęs vyras.

Kaip nurodo Kauno apskrities VPK, buto viduje rasta galimai sumušta moteris, kuri dėl sužalojimų pristatyta į gydymo įstaigą. Namuose taip pat rasta miltelių, panašių į narkotines medžiagas. Vyras sulaikytas ir pristatytas į gydymo įstaigą, jog būtų nustatyta, ar nėra apsvaigęs nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų.

M. Mažeika vėl atsidūrė laikinosios sostinės pareigūnų rankose / Kauno apskrities VPK nuotr.

Dėl šio įvykio Kauno apskrities VPK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal baudžiamojo kodekso 138 str. 2 d. dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo – už tai gresia laisvės atėmimas iki penkerių metų. Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros prokurorai.

Kaip DELFI sakė Kauno apskrities VPK viršininkas Darius Žukauskas, M. Mažeika sulaikytas dviem paroms. Penktadienį pareigūnai planuoja kreiptis į teismą dėl griežčiausios kardomosios priemonės – suėmimo – skyrimo sulaikytajam.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA