Dėl avarijos rytinis pikas įkalino tūkstančius vairuotojų aplinkkelyje (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Dėl avarijos rytinis pikas įkalino tūkstančius vairuotojų aplinkkelyje (papildyta)

Skaitytojo nuotr.

Paskutinė darbo savaitės diena kauniečiams prasidėjo didžiulėse spūstyse. Dėl eismo įvykio automobilių eilė nutįso Vakariniame aplinkkelyje važiuojant link Vilniaus.

[galerija kiek=”8″]

Vairuotojai socialiniuose tinkluose penktadienio rytą dalijasi stovinčių automobilių nuotraukomis. Abi juostas užtvėrusi avarija ant Kleboniškio (Alfonso Meškinio) tilto paralyžiavo eismą Vilniaus kryptimi.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) budėtojas „Kas vyksta Kaune“ informavo, kad pranešimas apie eismo įvykį nurodytoje vietoje gautas 7.15 val.

Čia susidūrė automobiliai „Ford“ ir „Volvo“ automobiliai. Policijos žiniomis, dvi moteris dėl nelaimės ištiko šokas. Budintis pareigūnas dar negalėjo nurodyti, ar nukentėjusiosios išvežtos į gydymo įstaigą. Apie vairuotojų blaivumą duomenų kol kas taip pat nepateikiama.

Sudaužyti automobiliai užblokavo abi magistralės juostas Vilniaus kryptimi – dėl to Vakariniame aplinkkelyje spūstis nusidriekė iki pat Akademijos, kauniečiai tvirtina, kad iki „Megos“ nuo Marvelės teko važiuoti apie valandą. Stabdyti priversti ir A1 magistrale nuo Klaipėdos važiuojantys vairuotojai – čia eilė tįsta praktiškai iki Sausinės.

Spūstis važiuojant nuo Klaipėdos / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr.

„Google Maps“ duomenimis, Vakariniame aplinkkelyje ties Šilainių plento tiltu užfiksuotas ir dar vienas techninis eismo įvykis. Link Vilniaus važiuojantiems vairuotojams verta rinktis kitą maršrutą.

Eismas paralyžiuotas Šilainiuose / „Facebook“ grupės „Kur stovi policija Kaune“ nuotr., „Kas vyksta Kaune“ montažas

Ant Kleboniškio tilto įvykusi nelaimė gerokai apsunkino eismą ir aplinkinėse gatvėse, smarkiausiai – Šilainių mikrorajone, kadangi išsukti į Islandijos plentą tapo gerokai sunkiau. Neįprastai didelė spūstis nusidriekė leidžiantis nuo Šilainių kalno link Neries krantinės, vairuotojai stovi ir Užnemunės gatvėje.

Papildyta 09.19 val.

Kauno apskrities VPK patikslino, kad lapkričio 23 d., apie 7.15 val., Islandijos plente iš viso susidūrė trys transporto priemonės: vyro (gim. 1951 m.) vairuojamas automobilis „Volvo“, moters (gim. 1987 m.) vairuojamas automobilis „Ford“ ir vyro (gim. 1981 m.) vairuojamas automobilis „Opel“.

Pirminiais duomenimis, visi vairuotojai blaivūs. Į gydymo įstaigą apžiūrai pristatyti „Ford“ ir „Opel“ vairuotojai.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA