„Molo“ lankytojams staigmena – po prekybos centrą šmirinėja pelė (papildyta) | Kas vyksta Kaune

„Molo“ lankytojams staigmena – po prekybos centrą šmirinėja pelė (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ nuotr.

Ketvirtadienio vakarą kauniečiai, nuvažiavę apsipirkti į prekybos centrą „Molas“, išvydo ne visai tai, ko tikėjosi – šmirinėjančią pelę.

Į „Kas vyksta Kaune“ redakciją kreipėsi situacija pasibaisėjęs skaitytojas. Jis užfiksavo, kaip lapkričio 08 d. 20:20 val.„Molo“ koridoriuje tipena daugumos nemėgstamas ir ligas platinantis gyvūnas.

Video įraše matyti, kad ji pasirinko netoli „H&M“ parduotuvės esančią vietą. „Pelė atrodo ligota – susišiaušusi ir šlūbčiojanti“, – matytą vaizdą apibūdina vaikinas.

Jis neslepia ir susirūpinimo: juk tarp lankytojų yra ir vaikų, kas, jei jie užsikrės? Esant ligos realumui, pirkėjams toks vaizdas tampa ne tik nemalonus, bet ir bauginantis.

Kaunietis neslepia, kad panoro sužinoti ir prekybos centro atstovų nuomonę, tad ėmėsi iniciatyvos. Jis bandė susisiekti su prekybos centro administracija, tačiau, jo teigimu, pastangos buvo bergždžios.

„Kas vyksta Kaune“ žurnalistai taip pat laukia „Molo“ valdytojos komentaro. Bus papildyta.

Papildyta

„PC Molas“ valdytoja Indrė Januševičiūtė „Kas vyksta Kaune“ penktadienio rytą informavo, kad prekybos centre sanitarijos ir higienos priežiūra bei monitoringas vykdomas nuolat, periodiškai atliekama apžiūra, taikomos prevencinės priemonės.

„Šiuo atveju, nedelsiant buvo informuota sanitarijos ir higienos priežiūros paslaugas prekybos centrui teikianti bendrovė dėl skubaus reagavimo“, – teigė I. Januševičiūtė.

Dėkojame kauniečiams už tai, kad praneša apie aktualius įvykius. Jei ir jūs norite pasidalinti savo informacija ar nuomone apie Kauno aktualijas, rašykite pasinaudoję spec. forma „Pranešti naujieną“ arba per „Facebook“ puslapio privačias žinutes.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA