Kraupi avarija Šančiuose: po eismo įvykio jaunas vyras krito be sąmonės (papildyta) | Kas vyksta Kaune

Kraupi avarija Šančiuose: po eismo įvykio jaunas vyras krito be sąmonės (papildyta)

Portalo „Kas vyksta Kaune“ redakciją pasiekė žinia apie vakar rytą įvykusią šiurpą keliančią avariją, kurioje nukentėjo ne tik keletas automobilių ir aplinkoje buvę statiniai, bet ir įvykių sūkuryje atsidūręs žmogus.

Pasak kauniečių, spalio 26 d., apie 11 val., netoli Švenčionių gatvėje esančio 13 numeriu pažymėto pastato įvyko avarija.

„Nelaimės metu neblaivus „Audi“ vairuotojas važiuodamas dideliu greičiu ir nestabdydamas rėžėsi į automobilio „Rover“ galą. Pastaroji transporto priemonė nuo smūgio išlaužė kelis segmentus tvoroje, numušė elektros skydinę. O „Audi“ įvykus atotrankai rėžėsi į priešingoje pusėje esančią sandėlio teritoriją juosiančią tvorą, nulaužė stendą bei nuvertė gelžbetoninį stulpą. Taip pat kliudė netoliese buvusį „BMW“, – pasakoja avarijos liudininkai.

Avarija Švenčionių gatvėje / Portalo „Kas vyksta Kaune“ skaitytojų nuotr.

Portalo skaitytojų teigimu, automobilio „Rover“ vairuotojas važiavo namo po paskaitų, o jam sukant į kiemą pajuto „Audi“ automobilio smūgį. „Girtas vairuotojas atsipirko keliais sumušimais, o studentas iš pradžių besielgęs sąmoningai, išsikvietė pagalbą, vykdė nurodimus, pats fotografavo nelaimės vietą. Tačiau vėliau susiėmė už galvos ir prarado sąmonę“, – teigia kauniečiai.

Pastarojo smūgio metu studentas patyrė smegenų sukrėtimą ir buvo išvežtas į skubios pagalbos centrą. Atsigavęs nežinojo nei kuri šiandien diena, nei koks mėnuo, nei kuriam kurse studijuoja. Tačiau vakare, šiek tiek pagerėjus būklei, buvo išleistas namo. „Audi“ vairuotojas išvakarėse šventė dukros 6 mėnesių sukaktį, – avarijos detalėmis dalijasi skaitytojai.

„Kas vyksta Kaune“ žurnalistams susisiekus su Kauno apskrities Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovais, faktas apie nelaimę Švenčionių gatvėje 13 buvo patvirtintas. Pranešime, kuris gautas spalio 26 d., 10:51 val., fiksuojama, kad gatvėje susidūrė „Audi A4“ bei „Rover“ markių automobiliai. Įvykio metu buvo nuverstas elektros stulpas, sugadinti keturi automobiliai, elektros paskirstymo dėžė, tvora, vartai, stulpas. Vienas asmuo po medikų apžiūros išleistas namo.

„Audi A4“ vairuotojas – neblaivus (0,76 promilės).

Papildyta: Šeštadienio, spalio 27 d., vakarą su redakcija susisiekė asmuo, prisistatęs avarijos kaltininku – „Audi A4“ vairuotojas („Kas vyksta Kaune“ tapatybė žinoma).

„Aš važiavau būdamas visiškai sąmoningas, bet po vakar dar buvo promilių – tiesiog buvau ketvirtadienį išgėręs truputį alaus. Aš nešvenčiau jokios dukters sukakties, mano dukteriai jau 7 mėnesiai, o ne šeši. Pripažįstu esu kaltas ir visų labai atsiprašau. Avarijos dieną negėriau nei lašo!!!“, – sako eismo įvykį sukėlęs vyras.

Rekomenduojami video
TOP NAUJIENOS
SUSIJUSIOS NAUJIENOS
Naujausios žinios
EISMAS
112
LAISVALAIKIS
KULTŪRA
VERSLAS
MOKSLAS IR IT
SPORTAS
POLITIKA